Sayfa 200/529 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cokcok Yazıyı Oku
    zararın var mıdır.... varsa; yaklaşık yuzde kaç....
    30lu rakamlarda almaya başladım. Çok zararım var ama al satlar yaptığım için net bilmiyorum. Zarardan çok Tahsisli fiyati ve petrol kapi ile bile ele verilince umudum kırıldı. Belki hata ettim bilemiyorum ama iyi haberle de gitmiyorsa ne zaman gidecek bu dedim
    Diğerleri belki ralliye eşlik eder diye sattim. Hayırlısı olsun. Belki tavan tavan gidecek bilmiyorum ama haberle borcsuzlukla gitmiyorsa da ne bileyim dedim kendimce. Ha coşku başlar yine fırsat verirse geri gelirim belki

2. Ama şu anda endeks -3 olsaydı hisse yüzde kaç düşmüştü az çok biliyorum

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    30lu rakamlarda almaya başladım. Çok zararım var ama al satlar yaptığım için net bilmiyorum. Zarardan çok Tahsisli fiyati ve petrol kapi ile bile ele verilince umudum kırıldı. Belki hata ettim bilemiyorum ama iyi haberle de gitmiyorsa ne zaman gidecek bu dedim
    Diğerleri belki ralliye eşlik eder diye sattim. Hayırlısı olsun. Belki tavan tavan gidecek bilmiyorum ama haberle borcsuzlukla gitmiyorsa da ne bileyim dedim kendimce. Ha coşku başlar yine fırsat verirse geri gelirim belki
    hayırlısı olsun....
    ne mutlu Türküm diyene....

4. Yarın Moody's Türkiye değerlendirmesini açıklayacak. Bunlar bir kredi notu arttırımının kokusunu almış gibi duruyor. Piyasaya bu kadar
    iştahlı girmeleri bankaları bu kadar almaları hiç normal değil.Bizimki aynı tas aynı kebap

haftalıklar,Temmuz ayından bu yana yatayda (çayırda)... ama günlükler bayırda.. yuvarlanması için birinin dokunması lazım..
    bu gün açtığım dükkanı 2-3 gün açık tutarım..sanırım bu süre de yeterli olur... ya o gider yada ben.. bana kızıpta 23.10 23.62 aralığına giderse, ben ona kızmam.. tabi bunu için 20.40 direncinin geçilmesi lazım..
    kazancınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    haftalıklar,Temmuz ayından bu yana yatayda (çayırda)... ama günlükler bayırda.. yuvarlanması için birinin dokunması lazım..
    bu gün açtığım dükkanı 2-3 gün açık tutarım..sanırım bu süre de yeterli olur... ya o gider yada ben.. bana kızıpta 23.10 23.62 aralığına giderse, ben ona kızmam.. tabi bunu için 20.40 direncinin geçilmesi lazım..
    kazancınız bol ve daim olsun..
    Çayırda 6 aydır yiyor yoncayı ,içiyor suyu.Şişmiş.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    AKCNS pozisyonumu 125 Tl den (ortalama) kapatıp burada pozisyon açmıştım. Buradaki ortalamam gayet aşağılarda ama AKCNS döndü dolaştı 125 Tl... Bir çok arkadaşımın maliyeti epey yukarıda, biliyorum. Ancak yanlış zamanda yanlış fiyattan yatırım yapmak diyoruz biz buna...Şans ve nasip !

2022 yıl sonu bilançosu 26 Ocak'ta gelmiş. Aynı tarihte göndereceklerini varsaydığımızda 1 aylık bir süre kaldı. Genel Kurul toplantısı netleştikten sonra beklentilerimi bilahare yazacağım...

Patent felan dediklerine göre bu cenahtan bir şeylerin beklentisi var. Yoksa termik santralin inovasyon, patent vs ile ne işi olur ? 18 Mart Üniversitesine bilgi edinme kapsamında yapılan anlaşma ile ilgili detay sordum. Şirkete sorsam söylemezlerdi.. Cevap verirler ise buraya yazarım dostlarım. Şayet tahmin ettiğim üzere organik gübre ile ilgili bir çalışma ise şirkete gerçekten ayrı bir sinerji katacaktır diye değerlendirmekteyim. Genel kurul toplantısına gidecek olan varsa bunu da sorabilir mesela...YTD

--geçen sene erken göndermelerinin sebebi, acele bedelsize başvurmak için olsa gerek...bu sene erken göndermesi için bir sebep yok...

--enerji, fiyatları 3. çeyrekle hemen hemen ayni...maliyetler de düşmediğine göre...

Alıntı Originally Posted by HYPATAI Yazıyı Oku
    Çayırda 6 aydır yiyor yoncayı ,içiyor suyu.Şişmiş.
    bende bu yüzden yazdım, ya o gider yada ben diye.. haftalardır sıkıştığı için teknikçilerin ilgisini çekiyor..
    yukarıda belirttiğim seviyelere gelmesine bile gerek yok. 19.93 bile benim için yeterli... yeter ki sambayı görelim..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 200/529 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •