AKCNS pozisyonumu 125 Tl den (ortalama) kapatıp burada pozisyon açmıştım. Buradaki ortalamam gayet aşağılarda ama AKCNS döndü dolaştı 125 Tl...
Bir çok arkadaşımın maliyeti epey yukarıda, biliyorum. Ancak yanlış zamanda yanlış fiyattan yatırım yapmak diyoruz biz buna...Şans ve nasip !
2022 yıl sonu bilançosu 26 Ocak'ta gelmiş. Aynı tarihte göndereceklerini varsaydığımızda 1 aylık bir süre kaldı. Genel Kurul toplantısı netleştikten sonra beklentilerimi bilahare yazacağım...
Çan2 Termik ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi arasındaki bu iş birliği sadece proje bazlı değil, aynı zamanda bilgi alışverişi,
inovasyon ve patent stratejileri gibi birçok alanda ortaklığı içeriyor.
Patent felan dediklerine göre bu cenahtan bir şeylerin beklentisi var. Yoksa termik santralin inovasyon, patent vs ile ne işi olur ? 18 Mart Üniversitesine bilgi edinme kapsamında yapılan anlaşma ile ilgili detay sordum. Şirkete sorsam söylemezlerdi..
Cevap verirler ise buraya yazarım dostlarım. Şayet tahmin ettiğim üzere organik gübre ile ilgili bir çalışma ise şirkete gerçekten ayrı bir sinerji katacaktır diye değerlendirmekteyim. Genel kurul toplantısına gidecek olan varsa bunu da sorabilir mesela...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri