Bunca zamandýr sabýrla bekledik, yüzdük yüzdük kuyruðuna geldik. Artýk bir önemi yok sayýn Chetuo. Þahsen bu filmin sonunu görmeden ben buradan gitmem.
Bunca zamandýr sabýrla bekledik, yüzdük yüzdük kuyruðuna geldik. Artýk bir önemi yok sayýn Chetuo. Þahsen bu filmin sonunu görmeden ben buradan gitmem.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Sn. Hissedarxd,
Ben de ayný fikirdeyim. Bende çok az hisse var ve zaten sadece ne olacak diye meraktan aldým. Ne olacaðýný görmeden satmam için hiçbir sebep yok...
Dünya son 3-4 yýldýr öyle bir süreçten geçiyor ki hisse alacak param olduðu için bile kendimi þanslý hissediyorum. Baþýmýza bomba düþmediði sürece her türlü kardayýz...
Her þeyin hayýrlýsý diyelim..
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Tahsisli için yatan para ile birlikte 2023/9 özkaynaklarý 8 milyar TL civarýnda olacak, pd/dd resmen 2 nin altýnda þu an...
Ülkelerin savaþ konusu yaptýðý "enerji" sektörü hissesi...![]()
Üç kuruþluk hisse param Cante'de olduðu için içim rahat. Savaþ bile çýksa bölgeden uzakta bizim santral. Santral yeni, borcu yok, tasasý yok. Hani sanki patronlara malum olmuþ da borcu kapatmýþlar gibi. Geriye doðru bakarsanýz yapýlabilecek en güzel hareketi yapmýþlar...![]()
Kapanýþ çok ilginç olmadý mý?![]()
En önemli haber bu bana göre...Ankara 8. Ýdare mahkemesi, EPDK itirazý sonrasýnda yürütmenin durdurulmasý kararýný veren mahkeme idi ve CANTE'nin itirazý sonrasýnda bu karar bozularak Danýþtay'a gönderilmiþ. Danýþtay'ýn ""kanunlarýn geriye doðru iþletilemeyeceði" doktrini aleyhinde bir karar vermesi mümkün deðil.Diðer taraftan 11.07.2023 tarihli özel durum açýklamasýnda belirtilen davaya iliþkin tesis edilen karar, Ankara 8. Ýdare mahkemesi tarafýndan bozulmuþ olup, Danýþtay baþvurusunda bulunularak davanýn esastan görülmesine devam edilecektir. Danýþtay baþvurusu sonrasýnda söz konusu davanýn Danýþtay nezdinde neticelenmesinden sonra ilgili süreç kamuoyu ile paylaþýlacaktýr.
Bilançoda sürpriz yok, kýsa ve uzun vadeli finansal borçlar sýfýrlanmýþ. Ýliþkili taraflara kýsa vadeli borç dedikleri ODAS alacaðý, geride izah etmiþtik bunu. Özkaynaklar 8 milyar Tl olmuþ, defter deðeri 10 TL. Hemen yukarýda yazmýþtýk zaten...
Benim hesabýma göre hasýlatýn geçen yýlýn epey altýnda olmasý gerekliydi. Gerek üretim miktarý gerekse PTF fiyatlamasý ortada nitekim. Buna raðmen hasýlattaki -geçen yýla göre- artýþ enteresan...
Asýl bilançolar bundan sonra gelecek. Borç yok, elektriðe gelen zam ve AUF (yani özellikle ithal kömür, doðalgaz ve LNG kullanan santrallere yapýlan kýyak) sonlanmasý þirketin gerçek performansýný ortaya çýkaracaktýr diye düþünüyorum.
Hayýrlý olsun...
Bilanço açýklanmýþ....
ne mutlu Türküm diyene....
Yer Ýmleri