Kendi adýma bende hisse ile nikahlandým gibi, satmak içimden gelmiyor. Daha önce pandemi zamaný Amerika Dow Jonestan Dallas'ta petrol/doðalgaz hissesi almýþtým. Hatýrý sayýlýr karý ve temettüyü aldým ama erken satarak çok büyük karý ve her 3 ayda bir verdiði 1000 usd temettüyü býrakarak kardan aþýrý zarar yazdým. Akabinde AKÇANSA aldým yine 150k karý görüp erken sattým, arkasýndan baktýðýmda 1 Tucson parasý kardan zarar býraktým yine. Ayný hatayý tekrar yapmamak üzere 55k lot ile CANTE'de 18 küsürlü rakamlardan pozisyon aldým. Doðru hissede olduðumu düþünüyorum ve filmin sonunu merak ediyorum. Petrol konusunu biraz daha ete kemiðe büründürüp üretime geçebilirse tarih yazar bu hisse. Allah herkese gönlüne göre versin inþallah.

Alýntý yaparak yanýtla

Petrol haberi imdadýma yetiþti de bir kýsmýný geçen ki yükseliþte sattým. Geride yazdýðým gibi þayet þu "olaðanüstü" genel kuruldan herhangi bir olaðandýþý þekil þemal çýkmazsa, 2024 yýlý temettüsü ile ilgili net bir açýklama gelmezse pozisyonumu kapatacaðým...Bu konuda netim...Ýhlas grubu da onlarca yýldýr "þunu yaptýk, bunu ettik" vs yalanlarýyla yatýrýmcýyý hissede tuttu hamal gibi taþýttý...Bu çember sakallýlara bir türlü güvenesim yok ancak þu ana kadar ne dedilerse de yaptýlar...Þu konuda yalan söylediler desem günaha girerim...Çok kararsýzým...Tamamen satmam illaki (en kötü) sembolik bir miktar sonsuza kadar
ama bu arkadaþlar CANTE yatýrýmcýsýný çok sevdikleri için ! "yaw bizde zaten para çok, yiyemiyoz, biraz da siz yiyin" 
Yer Ýmleri