Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4342 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by SedatSönmez Yazýyý Oku
    Kendi adýma bende hisse ile nikahlandým gibi, satmak içimden gelmiyor..
    Bir ara oldukça hatýrý sayýlýr lot hissem vardý. Öyle böyle deðil, resmen manevra alaným kalmamýþtý. Petrol haberi imdadýma yetiþti de bir kýsmýný geçen ki yükseliþte sattým. Geride yazdýðým gibi þayet þu "olaðanüstü" genel kuruldan herhangi bir olaðandýþý þekil þemal çýkmazsa, 2024 yýlý temettüsü ile ilgili net bir açýklama gelmezse pozisyonumu kapatacaðým...Bu konuda netim...Ýhlas grubu da onlarca yýldýr "þunu yaptýk, bunu ettik" vs yalanlarýyla yatýrýmcýyý hissede tuttu hamal gibi taþýttý...Bu çember sakallýlara bir türlü güvenesim yok ancak þu ana kadar ne dedilerse de yaptýlar...Þu konuda yalan söylediler desem günaha girerim...Çok kararsýzým...Tamamen satmam illaki (en kötü) sembolik bir miktar sonsuza kadar kalacak...Bu konuda da netim... YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

2.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Bu çember sakallýlara bir türlü güvenesim yok ancak þu ana kadar ne dedilerse de yaptýlar...Þu konuda yalan söylediler desem günaha girerim...Çok kararsýzým...Tamamen satmam illaki (en kötü) sembolik bir miktar sonsuza kadar kalacak...Bu konuda da netim... YTD
    Venezuela petrol iþinin ODAS tarafýndan CANTE'ye hem de bedelsiz olarak altýn tepside sunulmuþ olmasýný not ettim ama... Normal akýllý biri, gider bir þirket kurar, bu bal kaymak geliri kimseden habersiz cebine indirirdi ama bu arkadaþlar CANTE yatýrýmcýsýný çok sevdikleri için ! "yaw bizde zaten para çok, yiyemiyoz, biraz da siz yiyin" demiþ olabilirler mi ???

Bilemem...Hiç aklým kesmiyor ama dur bakalým...

Dediðim gibi her yönüyle tam bir tez konusu. Hem de doktora tezi öyle yüksek lisans felan deðil...

Sýrf bu bile, bu hisseyi elde tutmak için yeterli..
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

Aynen dediðiniz gibi, tez konusu. Ýnsan merak ediyor bunun sonunda ne olacak diye. 20 Aralýk'a da 2 gün kaldý. Belki orada netleþir konu biraz...

Endeks açýsýndan son aydaki yabancý giriþi varken 6500 bana zor geliyor. 12 aylýk karlar kapýda. Enflasyon ile rekor karlar olabilir...

Bekleyip, göreceðiz artýk...

Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Venezuela petrol iþinin ODAS tarafýndan CANTE'ye hem de bedelsiz olarak altýn tepside sunulmuþ olmasýný not ettim ama... Normal akýllý biri, gider bir þirket kurar, bu bal kaymak geliri kimseden habersiz cebine indirirdi ama bu arkadaþlar CANTE yatýrýmcýsýný çok sevdikleri için ! "yaw bizde zaten para çok, yiyemiyoz, biraz da siz yiyin" demiþ olabilirler mi ???

Bilemem...Hiç aklým kesmiyor ama dur bakalým...

Dediðim gibi her yönüyle tam bir tez konusu. Hem de doktora tezi öyle yüksek lisans felan deðil...

Sýrf bu bile, bu hisseyi elde tutmak için yeterli..
    Dil aslandýr, yatar eþikte...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •