Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
18.22 dedi 18.25 demedi.. hafta sonuna girerken ben yine malsýz çulsuz kaldým.. haftaya yakýn takip devam edilecek... önümüzdeki hafta daha keyifli bir yükseliþ beklentim var.. Caroline çok yukarýda kaldý.. onu kýrmýzý bir bar ile aþaðý çekmesi lazým.. yada soluksuz yeþil bar ile 20.58 e çarpmasý lazým.. haftalýklarda bu güç yok.. izleyip göreceðiz..
kazancýnýz bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Kýrmýzý bar ve Caroline
buna gerçek Caroline
https://www.youtube.com/watch?v=Sk2yoOY8CTU
SPK mevzuattýndan iyi anlayan kimse var mý?
Tahsisliden sonra odaþa Çaðrý yükümlülüðü doðuyor mu doðmuyor mu bilen varsa aydýnlatýrsa çok faydalý olur.
Þöyle bir bilgi var
“Çaðrýda bulunma zorunluluðu ile ilgili maddeye göre; tek baþýna veya birlikte hareket ettikleri kiþilerle beraber, doðrudan veya dolaylý olarak bir ortaklýðýn yönetim kontrolünü saðlayan paylarýný iktisap edenler, diðer ortaklara ait hisse senetlerini de satýn almak üzere çaðrýda bulunmak zorundadýrlar.”
Tahsisliden sonra mý odaþýn payý %50 nin üzerine çýktý acaba?Yoksa önceden %50 üstü var mýydý?
Kaldý 2 gün olaðanüstü yönetim kuruluna.
Yatýrým tavsiyesi deðildir bilgi edinme amaçlý bilenlere sorumdur.Teþekkürlet
daha bir gün var ama bu hafta beklentilerimi karþýlamadý.. 18.30 ve 18.66 dirençleri mevcut.. adam olacak çocuk 19.08 ve üzeri..
walsi çok severim ama borsada favorim samba.. senet dediðin samba yapacak..ancak cante mevcut sýkýþýklýða raðmen hala çayda çýra havasýnda.. dükkaný kapamadým.. ama biraz hafifleyerek, samba yapacak senetlere yöneleceðim..
kazancýnýz bol ve daim olsun..
Yer Ýmleri