sn Hypati, esozcan abimizi bilen bilir, bilmeyende tanýmýyordur veya dediði gibi çömezdir. þöyleki. esozcan abimiz, çok iyi bir teknik analizcidir. bir hisseyi 3-5 zor tutAR. her hisseyi teknigine göre alýr satar, yazýlarýnýz hoþ olmamýþ
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Üstadým.Ta ki, tahsisli onayýna kadar ben de hemen her gün iþlem yaptým ve nazar deðmesin güzel paralar kazandým..Hatta bir kýsmýný alenen (bu baþlýkta) deklare ettim. Bu iþler artýk beni yormaya baþladý, nitekim geride de yazdýðým gibi kullandýklarý algoritmalar bizimkilerden iyi. Bükemediðimiz eli öperiz bu konuda sýkýntý yok...Net bir ihtiyarlýk belirtisi...
Þirketteki haber akýþý ve gelecekle ilgili hikaye potansiyeli hissede kalma iþtahýmý -þimdilik- canlý tutuyor. Hiç bir zaman elimdeki kaðýda aþýk olmamýþýmdýr; geliþmelere bakar kafama yatmazsa (özür dilerim) kýçýna tekmeyi basarým...Þu "olaðanüstü" toplantýdan çýkacak sonuç ve haber akýþýnýn fiyatlara olan etkisini son kez sabýrla izleyeceðim. Ayný vurdumduymazlýk devam ederse, güle güle sevgi kelebeði der iþime bakarým.
* Mesaj kutusu çok çabuk doluyor maalesef, hepsini sildim...Kimse kusura bakmasýn...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Genel kurulda "kuyuya attýklarý taþa" açýklýk getirmeleri lazým,,ayni cümleleri kullanýrlarsa yine etki etmez.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Son kez, tekraren yazýyorum...An itibariyle benim için, her türlü haber akýþýna raðmen hisseyi "ýsrarla" ayný yerlerde tutmalarýnýn arkasýndaki motivasyon kaynaðý olarak tek bir sebep kaldý, o da malum genel kurul ile birlikte hisse sahiplik oranýnda bir deðiþiklik yaþanmasý durumunda doðmasý muhtemel çaðrý yükümlülüðü !...Yoksa bu toplantýdan, sonuca (bundan baþka) majör etki edecek bir haber/geliþme artýk her neyse çýkmasý imkansýz...Adamlar "Venezuela'da petrol iþine girdik" dediler daha ne desinler...Bir tek "Mars'ta koloni kuracaðýz" kaldý...![]()
Aynen. Bir tek Mars'daki koloni kaldý. Baþka hisse olsaydý þu anda yolladýklarý roketler yarý yolu almýþtý. Ben bu yüzden bekleyeceðim...
Hep yazýyorum, ben umurumda olmayan bir para ile iþlem yapýyorum. Bir ya da iki aylýk kira param bu. Gene de miktar önemli deðil, haklý çýkmak önemli benim açýmdan. Ne olacaðýný görene kadar tutacaðým...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Venezuela petrol iþinin ODAS tarafýndan CANTE'ye hem de bedelsiz olarak altýn tepside sunulmuþ olmasýný not ettim ama... Normal akýllý biri, gider bir þirket kurar, bu bal kaymak geliri kimseden habersiz cebine indirirdiama bu arkadaþlar CANTE yatýrýmcýsýný çok sevdikleri için ! "yaw bizde zaten para çok, yiyemiyoz, biraz da siz yiyin"
demiþ olabilirler mi ???
Bilemem...Hiç aklým kesmiyor ama dur bakalým...
Dediðim gibi her yönüyle tam bir tez konusu. Hem de doktora tezi öyle yüksek lisans felan deðil...
Sýrf bu bile, bu hisseyi elde tutmak için yeterli..![]()
Yer Ýmleri