Sayfa 311/1005 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben yokum karışmıyorum diye orayı burayı mı kurcalıyon. Bak şemsiye ile geliyorum suyun içinde demem montelerim. Gözüme bugünlerde pul gibi gözüküyon nedendir bilmiyorum
    Suyuniçinde durmaktan solungaçlarım çıktı, sanırım evrimleşip ahtapot olucam. Haddini aşan zıddına döner.
    Hadi gel bekliyorum
    Hamdım Piştim Yandım

2. Not artırımı olursa küresel finans sistemi olarak sizi destekliyoruz anlamı çıkar. Not kuruluşlarının sahipleri en büyük global yatırımcılar.

Küçük bir grup trilyonlarca fonu yönetiyor, kendi ceplerinden para göndermiyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Genelde hakim herife yakın olmayanların hisseleri gitmiyor. X kişisi gelecek bir hisseyi alıp fezaya götürecek sonra malı vatandaşa yıkacak ve esas adam bundan pay almayacak, borsanın fıtratına aykırı.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gümüşü göçürdüler, yuroyu zopalıyorlar, sıranı bekle dayu
    savol dayu... bu yeter bana.. 877750 flat.. ömrün çooossun

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    savol dayu... bu yeter bana.. 877750 flat.. ömrün çooossun
    İyi günlerde harca dayu
    Hamdım Piştim Yandım

6. Tekfen'de Kap gelmiş. Biz zarar edeceğiz demişler. Bilanço harici böyle biz şu işten zarar edeceğiz diye kap haberi gelmesi bana ilginç geldi. Bir de tek bir işten 130 milyon dolar nasıl zarar etmeyi başardılar onu hele hiç anlamadım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. İngiliz motoru tercih edilmiş.

Yanılabilirim ama bir süre haber pomapalaması olacak

Küçük hisselerde zaten her kesilen faturayı bildiriyorlar evde siz hesaplayın gelirleri diye.

<<<<<<<<<<
    THY Airbus'tan 355 adet uçak alımına ve A350 uçakların motor bakım hizmeti ile yedek motorlarının Rolls-Royce'tan teminine karar verdi

8.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Tekfen'de Kap gelmiş. Biz zarar edeceğiz demişler. Bilanço harici böyle biz şu işten zarar edeceğiz diye kap haberi gelmesi bana ilginç geldi. Bir de tek bir işten 130 milyon dolar nasıl zarar etmeyi başardılar onu hele hiç anlamadım.
    Müteahhitlik işinde alt taşeron vs oluyor.

TV'de Ege Cansen söyledi ithalat şişirilmiş fiyatlar ile ihracat ise Avrupa'daki kendi firmlarına düşük fiyattan yapılır, zarar Türkiye'de kar yurt dışındaki firmada birikir dedi.

Zamanında gazete kağıdı skandalı vardı.

Sayfa 311/1005 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •