Sayfa 1755/2206 İlkİlk ... 755125516551705174517531754175517561757176518051855 ... SonSon
Arama sonucu : 17644 madde; 14,033 - 14,040 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bence mesaj İsrail'e. Çünkü Tayyip Agam, gunlerdir Arap ulkelerinin liderleriyle gorusuyor, halklar kayniyor olmali. Halklar ayağa kalkarsa yoneticiler zaptedemezler. Mesala Ürdün'de belki 3 milyon Filistinli var.
    Israil güçsüzlüğü ortaya çıktı. Mısır halkı ayağa kalkarsa ne olacak?
    O halde.... israili çevreleyen ülkelere "sizin gerçek bir ordunuz yok, size uzmanlar gönderelim, gerçek ordularınız olsun....." mu diyor?

.....
    Agir ilaç kullaniyorum, kelimeleri unutuyorum, yazarken zorluk cekiyorum.
    Ugrasamayacam.
    Aywaaa...!
    Geçmiş olsun...
    Allahtan şifalar temenni ediyorum...

Aywaaaa...!
    Yoksun
    Bazı yazıların da silinmiş
    Ne oldu?

Kızıldenizde gemiler tacize uğruyorlarmış...
    Iran muhibbi husiler eliyle..

Nakliyat şirketleri afrikayi dolaşmayı göze almişlar.
    "*herhalde gelecekte basradan demiryoluyla İsraile gidecek yolun raylarını döşüyor irancılar*"

Ne dersin Aywaaa...?
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

5. Epimiz husiyiz be ya...

Arjantin'de yeni devlet başkanı, Yahudiliğe geri döneceğini açıklamıştı. Yahudi olduğu biliniyordu. Fakat Katolik olarak vaftiz edilmiş.

https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...adikal-2143425

Mistizme duyduğu ilgi Milei'yi Yahudiliğe geçmeyi düşünmeye de sevk etmiş, hatta bunu bir hahama danışmış ve ilk yurtdışı seyahatini de İsrail'e yapmayı planlıyor. Dahası, Yahudileri Mısır'dan çıkarıp "vaat edilen topraklara" götüren Musa'nın ilham kaynağı olduğunu söylüyor ve işi bir adım öne taşıyarak kız kardeşi Karina'yı Musa'ya, kendisini de Musa'nın kardeşi ve sözcüsü Harun Peygamber'e benzetiyor.
    Bu açıklama, İsrail'de yaşayan Yahudiler için, Arjantin'e gelebilirsiniz demek. Yahudiler artık İsrail'de varlıklarını sürdüremezler. 500 bin Yahudi şimdiden kaçtılar. Yahudiler artık lanetli bir millettir.

KKTC'de hazırlıklar var. Sinagog falan yapılmış. Orada da varlıklarını sürdüremezler. Türkiye'ye gelenler olacaktır.

İsrail'in bulunduğu yerde varlığını sürdüremeyeceğini ilk söyleyen Üzeyir Garih'tir. Adamı delik deşik ettiler.
    @erefefik

Aywaaaa...
    Seni Pakraduni zannediyordum..
    Hasankaleli alkolog ve fetoş gibi
    Yanılmışım be yaa...!

İsrail'in bulunduğu yerde varlığını sürdüremeyeceğini ilk söyleyen Üzeyir Garih'tir. Adamı delik deşik ettiler.
    Üzeyir Garih verimli adamdı.
    Cinayete kurban gitmesine çok üzülmüstüm.
    Katilleri herhalde ortalıkta dolaşıyordur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,934
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaaa...
    Seni Pakraduni zannediyordum..
    Hasankaleli alkolog ve fetoş gibi
    Yanılmışım be yaa...!
    bu hasankaleli alkolog kimdir bizi aydınlatsanız

Sayfa 1755/2206 İlkİlk ... 755125516551705174517531754175517561757176518051855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •