Originally Posted by *Bozkurt Abicim bi irahat dursan, kaç gündür zopa yemekten bıktıh, bağri cumaya kadar noel buba rallisi yapalım, esnaf perişan bak aşağıda bekliyom aç kapağı o vakit bende rahatlayayım palacanda. long olayım ya stop ya cuma abey
Ayhan başkanın eşeği bugün eccuk yeşil olunca Ayhan başkan halay çekmeye gitti
Originally Posted by emregunes Trt nin yarın, AA nın bir kaç hafta demesi garip olmuş. Sanırım Reis in psikolojik durumuna göre kaldıracaklar. O bağlar bu işi bir yere. Kuru tören yapmaz Gölgelemek için bakalim ne supriz çıkacak, ortalığa
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
alıcı kalmayınca yukarı çekiyolar... sonra tekrar basıyor spekler
Originally Posted by *Bozkurt Puahahahhahsh Başganım dönüp dolaşıp suçu bana atıyorsun gibime geliyor, korkma bugün barajın kapaanı açmıycam Sabahta başganıma söyledim abicim bugün barajın kapaanı açmıycam, boşuna bekleme Vobda günün dibi 7894 müş, işaretlemeyince dip oldu.
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sabahta başganıma söyledim abicim bugün barajın kapaanı açmıycam, boşuna bekleme Vobda günün dibi 7894 müş, işaretlemeyince dip oldu. son dakka kapaklar patlarsa önünde kimse duramaz
bir halt olacağı yok.
Haydi palişkom bu kadar gün içi realizasyon yeter ..uçalımmmmm artık 8034.50
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 https://www.hisse.net/topluluk/showt...21#post6660221 Üstat ,sizin bi yavru kediniz vardı ..Lucky isminde ..büyüttünüz umarım Anası ve 3 danası ile 4 oldular. 4 de yetişkin var, oldu 8... Her gün mavi kuyruk karides ile besliyorum bunları...
Forum Rules
Yer İmleri