Sayfa 722/1005 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Viop LVll

  1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar:
    Beylikova da 690 milyon ton ile dünyanın tek yatakta en büyük ikinci NTE rezervini keşfetmiş durumdayız
    PİLOT TESİSTE İLK ADIM

    Bakan Bayraktar, kurulan pilot tesisle ilk etapta bin 200 tonluk bir cevher işleyeceklerini kaydederek, Yılda 10 bin tonluk nadir toprak oksiti üretecek endüstriyel tesisi kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. NTE üretebilen dünyada ilk 5 ülkeden biri olacağız ve bu konuda önemli bir tedarikçi konuma geleceğiz. ifadelerini kullandı.


    https://www.imzagazetesi.com/bakan-a...vini-kesfettik

  2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    şimdi herkes 6.800-900 diyor, grafiklerde, çizgilerde, OBO da fibo da 6.900 diyor. göstere göstere olur mu. olursa ben oralarda yokum abeyler. orada taşın altına elimi koymam bilesin palacan abeyim
    Şu sayım, en ideal kalıbında, mesafece genişleme, almaşıklık, kanallama, içsel sayımlar v.s.

    Diğer şekli, 4 ü üçgen saymak, 5 i genişleyen ED saymak, ED 4 sert yukarı, 5 son kez sert aşağı yapar, maksimum 229 dolar hedef olur, hedef değil de sınır diyelim.

    Yani 6950 çok da kötü bir seviye değil, olabilir, ama bu işin biraz estetiği, biraz şekli şemali varsa, -ki var, bitmiş olmalı.

    Bunun tek istisnası, ikili zigzag olması, 215 dolara, arzular şelale. Bilemiyorum, şu an itibarıyla, bu kadar şeyin üzerine abartı olur gibi geliyor, başka baba kağıtlar da düşmeli bunun için, pek de niyetleri yok sanki.


  3. #5771
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sohbette söylenene göre SKBNK ve ISGYO projeleri de iptal olmuş.

    Bence proje dedikleri şey bir hisseye karar veriyorlar, önce çevrelerine sonra paralı kişilere aldırıyorlar, en son vatandaşı sokmak için haber bombardımanı, tweeter fenomenleri ve belki finans TV kanalları vs giriyor ve talep gelince yavaş yavaş hisselerden çıkıyorlar. Son dönemde yurt içi dışı endekslere sokma, fonlara aldırma gibi olaylar çok olmaya başladı.
    Borsamızın genel halini zikretmişsin yalnız yazında bahsi geçen hisseler değil işleyiş böyle ..
    Şimdi herkes feryat figan neden düşüyor ne oluyoruza argumanlar üretililiyor ..çoğunda haklılık payıda olabilir olmayadabilir
    bu mecra doğmamış çocuğu örülmemiş duvar üstüne oturtup sürülmemiş tarlaya girmeyin diye bağırtmağa çok müsait
    Ne hikmetse borsa çıkarken anormal FK lara pd / dd orantısız saçmalıklarına kimse ses çıkarmaz bu değirmenin suyu nerden geliyor diye sorgulamaz insanoğlunun fıtratı böyle
    Son düzenleme : bahriyeli; 27-12-2023 saat: 07:56.

  4. #5772
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bizim Genç personelden soruyorlar abi ne oluyor böyle halka arzlara ?
    Olum diyorum kazan doğurmuştu şimdi de ölüyor

  5. Gunaydin. Böyle masum konuşuluyor da proje falan bu dediğin manipülasyon yani. Katakulli, hırsızlık, itlik hergelelik.. takım elbiseli adamlar yapınca spekülasyon olmuyor.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sohbette söylenene göre SKBNK ve ISGYO projeleri de iptal olmuş.

    Bence proje dedikleri şey bir hisseye karar veriyorlar, önce çevrelerine sonra paralı kişilere aldırıyorlar, en son vatandaşı sokmak için haber bombardımanı, tweeter fenomenleri ve belki finans TV kanalları vs giriyor ve talep gelince yavaş yavaş hisselerden çıkıyorlar. Son dönemde yurt içi dışı endekslere sokma, fonlara aldırma gibi olaylar çok olmaya başladı.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6. Günaydın, geçen sene İsgyo da yine operasyon olmuştu, hisse taban tabana 18 den 6 taleye inmişti, hatta yanılmıyorsam bende burda şöyle bir laf etmiştim, operasyon yemiş tahtalardan uzak durmak lazım diye, tabii kumar ruhumuz buna engel oluyor ve kaçıncı tabanda bozar diye tahmin yürütmeye çalışıyoruz o gün yine en dipten 6 talede mal alan vallis arkadaşımız olmuştu.
    O değilde bu İsgyo nun tahtacısı iyi alıştı. bakalım bu sefer kaç taban çekecek
    Hamdım Piştim Yandım

  7. Borsada projeler olması normal. Fiyatını bulamamış şirketlerin değerine getirilmesi bir proje olabilir.

    Bunun daha usturuplu, daha "kurumsal" daha doğrusu structural şekilde yapılması gerekir.


    Dünyada bir devir daim sistemi var. Üst aklın iteklemesi ile çalışıyor ve bence sistem tıkandı

    İnsanın aç gözlülük enerjisini sistemi döndürmeye yetecek hale getirecek yapılar kurulması lazım. Bolluk bereket olur ise kırıntılar ile fakirler de doyar herkese dünyada bir meşgale çıkar.

    Üst akıl herkesi meşgul etmek istiyor ki gereksiz şeyleri düşünmeye fırsatları pek olmasın. Genelde zenginlerin boş vakti oluyor onlardan da pek azı nereden geldik nereye gidiyoruz düşünebiliyor. Çoğu hemen vakıf vs kurup geleceğe yatırım yapıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  8. Tanidigim bir arcelik servisi vardı. Adam elemanları ne zaman boş kalsa dükkanın bir yerini boyatirdi, ya da raf yaptirdirdi. Aynı duvarlar devamlı farklı renkte boyaniyordu. Dedik hayırdır devamlı aynı angarya işler yaptiruyorsun? Dedi" işçiyi boş birakmayacaksin yoksa düşünmeye başlar"
    Sanırım bu herif üst akıl olma yolunda büyük adim atıyor[emoji16][emoji16][emoji16]

    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 722/1005 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •