Sayfa 767/1005 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Viop LVll

1. Gündüz bir sohbette bir katılımcı konuşuyordu, ailecek borsa işine girmişler, son gelişmelere ateş püskürüyordu.

Muhtemelen konutların fiyatı arttı GYO'lar geride kaldı diye oraya yüklenmişler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sürekli maaşlara zam yapıldığı için artık makinalar para saymaktan yoruluyor arizaya geçiyor birde kapasite oranı az hacim fazla olunca bankamatikte paralar çabuk bitiyor, üstelik 30 banknottan fazla vermiyo yada alamıyor. makina diye işkence yapmak insanlığa sığar mı abi
    Makinaya para sokarken ya biz ya makine ölecek. İşkence gibi para yatırıp çekmek. Gerçi çekmek de sorun yok 5000 veriyor matik

3. KAP: DOHOL [ ] DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1229537

Şirketimizin bağlı
    ortaklığı Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Öncü GSYO); tekstil,
    pet şişe ve ambalaj atıklarını geri dönüştürerek polyester elyaf, rejenere
    elyaf ve farklı tiplerde geri dönüştürülmüş iplik üretim alanında faaliyet
    gösteren Gama Recycle Sürdürülebilir Teknolojiler A.Ş. (Gama
    Recycle) sermayesinin % 70'ine denk gelen payların satın ve
    devir alınmasına (İşlem) ilişkin olarak Kaplan Holding A.Ş. (Satıcı)
    ile mutabakata varmıştır.

Söz konusu İşlem'de; Gama
    Recycle'ın şirket değeri 159,9 milyon ABD Doları ve özsermaye değeri ise 49,6
    milyon ABD Doları olarak dikkate alınmıştır.

Gama Recycle sermayesinin
    % 70'ine denk gelen payların iktisap bedeli; bir kısmı Satıcı'ya nakit ödeme, kalan
    kısmı ise mali yapının güçlendirilmesi amacıyla Gama Recycle nezdinde yapılması
    planlanan sermaye artışlarında Satıcı adına ödemeler niteliğinde olmak üzere (kapanış
    bedel uyarlamalarına tabi olmak kaydıyla) toplam 34,7 milyon ABD Doları olacaktır.

Satıcı'ya nakit ödeme ve
    Gama Recycle nezdinde yapılması planlanan sermaye artışlarında gerek Öncü GSYO
    ve gerekse de Satıcı adına ödemeler dikkate alındığında; Öncü GSYO açısından
    (kapanış bedel uyarlamalarına tabi olmak kaydıyla) toplam yatırım
    tutarının 83 milyon ABD Doları olacağı öngörülmektedir.

Pay devir işleminin,
    Rekabet Kurumu başvurusu ve onayının ardından; üzerinde mutabık kalınan tüm kapanış
    koşullarının yerine getirilmesini takiben tamamlanması
    hedeflenmektedir.

Kamuoyuna ve pay
    sahiplerimize saygılarımızla duyurulur.

*İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup Türkçe ve İngilizce açıklama metinlerinde bir farklılık olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    KAP: DOHOL [ ] DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1229537

Şirketimizin bağlı
    ortaklığı Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Öncü GSYO); tekstil,
    pet şişe ve ambalaj atıklarını geri dönüştürerek polyester elyaf, rejenere
    elyaf ve farklı tiplerde geri dönüştürülmüş iplik üretim alanında faaliyet
    gösteren Gama Recycle Sürdürülebilir Teknolojiler A.Ş. (Gama
    Recycle) sermayesinin % 70'ine denk gelen payların satın ve
    devir alınmasına (İşlem) ilişkin olarak Kaplan Holding A.Ş. (Satıcı)
    ile mutabakata varmıştır.

Söz konusu İşlem'de; Gama
    Recycle'ın şirket değeri 159,9 milyon ABD Doları ve özsermaye değeri ise 49,6
    milyon ABD Doları olarak dikkate alınmıştır.

Gama Recycle sermayesinin
    % 70'ine denk gelen payların iktisap bedeli; bir kısmı Satıcı'ya nakit ödeme, kalan
    kısmı ise mali yapının güçlendirilmesi amacıyla Gama Recycle nezdinde yapılması
    planlanan sermaye artışlarında Satıcı adına ödemeler niteliğinde olmak üzere (kapanış
    bedel uyarlamalarına tabi olmak kaydıyla) toplam 34,7 milyon ABD Doları olacaktır.

Satıcı'ya nakit ödeme ve
    Gama Recycle nezdinde yapılması planlanan sermaye artışlarında gerek Öncü GSYO
    ve gerekse de Satıcı adına ödemeler dikkate alındığında; Öncü GSYO açısından
    (kapanış bedel uyarlamalarına tabi olmak kaydıyla) toplam yatırım
    tutarının 83 milyon ABD Doları olacağı öngörülmektedir.

Pay devir işleminin,
    Rekabet Kurumu başvurusu ve onayının ardından; üzerinde mutabık kalınan tüm kapanış
    koşullarının yerine getirilmesini takiben tamamlanması
    hedeflenmektedir.

Kamuoyuna ve pay
    sahiplerimize saygılarımızla duyurulur.

*İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup Türkçe ve İngilizce açıklama metinlerinde bir farklılık olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir
    Gama Recycle & Gama Geri Dönüşüm A.Ş.nin 2023 yılında halka arz olması planlanıyor. Garanti Yatırımın liderliğinde halka arz edilmesi beklenen firma sabit fiyat ile toplam 37 milyon 950 bin lot dağıtacak. Halka açıklık oranının %20,35 olması be bireysele eşit dağıtım yapılması bekleniyor.

https://www.halkaarztakvimi.com.tr/g...%9F%C4%B1tacak.

5. Aydın amca Dohol deki nakiti Öncü ye aktarmaya devam ediyor...(KAREL i Öncü almıştı,güncelde %100 bedelli sermaye artırıyor)
    Daha önce nakitin büyük kısmını diğer iştiraklere aktarmıştı...

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Aydın amca Dohol deki nakiti Öncü ye aktarmaya devam ediyor...(KAREL i Öncü almıştı,güncelde %100 bedelli sermaye artırıyor)
    Girişim sermayesine vergi avantajı olabilir. Belirli bir süre sonra şirketi elden çıkarmak gerektiğinde ana holding bünyesine alır muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Aydın amca Dohol deki nakiti Öncü ye aktarmaya devam ediyor...(KAREL i Öncü almıştı,güncelde %100 bedelli sermaye artırıyor)
    Ben bu adamı bir türlü sevemedim.
    Doğan , Karel e ortak olunca herkes işler daha iyi olabilir diye heveslenmişti. Karel güzel işler yapan ama zararda bir şirketti..
    Ben de hatta Karel de poz almıştım. Ama baktım aynı tas aynı hamam. Bilançolar gene bozuk, sattım gitti. İyiki de öyle yapmışım..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Nereden nereye ... Edebiyata başlanmış..
    Bakalım bayrak,ezan tweete ne zaman gelecek...

Taziye güzel de fakir aile olmamış.

bunu yazmış mı gerçekten ?

ayıp birşey ya... FAKİR AİLE denir mi ?

yapsan bile yazılmaz... utanın be

''vatandaşlarımızı evinde ziyaret ettik'' yazarsın...

Sayfa 767/1005 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •