Sayfa 792/1005 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Viop piyasa okumak değildir. Hedge için değilse kumardır.
    Kusura bakılmasın...
    Vadeli piyasanın çıkış amacı bellidir.
    VİOP u çoğu zaman amacına uygun kullandığıma inanıyorum.(hedge için).

Ama maalesef nadirende olsa kumarvari zar atma şeklinde poz.da açıyoruz.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Salı günü de yazdım...6800-850 bence son duraktır..hele Asgari ücret artışı-doların rallisi de eklenince bu destek daha da da kallavi olur.

Yabancı 1.8 milyar dolar soktu(5 Haftada)...Bir yerde doların yükselişi duracak ve yabancı ile beraber ralli olacak.Trentte bekleyen kazanacak..hele yabancı alışı olan bıst30 önderliğinde.......

Belki de seçime yakın zamana kadar gogogog(bence min 10 hafta)

Hissede formasyon takip eden-burayı kırarsa buraya gider diyen vs..bence 1/3 alacak.

AÇIK NET VE TEK TARAFLI..

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Abka sen bu denklemi 2 sendir çözemedin bu saatten sonra senin için önemli değil anlatıyorum nedense hep sen soruyorsun basitte anlatıyorum benim yorumlarımda şort long diye tabirler varmı yok saatlik trade işlemleri kanal diyorum bant yazıyorum içinde dönüyor oyun diyorum sen hala Doktor bu ne diyorsun

7205-7410 bu bant aralığında oyu dönüyor demişim 2 gündür üst alt banta göre stoplos veya pozisyon artırırım 240 dk grafa dönerim o çalışmaya devam ederse günlüğe dönerim yani kademeli oyunun devamlılığına bakarım
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen o meşhur teknikçileri ve sinüs grafına bak hatta arada gel grafına göre canlı canlı yaz bir görelim hep timsahlık olmaz ama canlı canlı yazıp analtıyoruz ne olacak diyorsan birşey yazmayayım sana hadi g,le g,le
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

ben sinüs grafı vs muhabbetleri yapmam abka gelicen burada bilgi paylaşıcan varmı öyle paylaşımların yok ama her konuda hep tenkit etme hakkın varmış gibi kendinin anlamadığını başkalarınında anlamadığını düşünüyorsun bak TRADE hikayeme kadar karışmışsın ne yaptığımı nasıl oynadığımı biliyormusun yok bak sen daha iyi anla diye en basit oyun sahasını koydum bir dahada sormassın diye düşünüyorum
    seneryoyu tek tek yazmışım ilkokul çocuğuna anlatır gibi hala çıkmış arkamdan laf yetiştirme derdinde
    adama anlatıyoruz long şort hikayesi değil benim oyunum çıkmış arkamızdan 8100 long 7900 aşağı gelirse ne olacak mı birşey yazmışyazarak anlatamıyoruz çizgilerle anlatalım dedik oda olmadı , nereye takmış kelimelere git yat sen kendi bilmiş ama içinden çıkamadığın dünyada dön
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Aynen budur [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Viop piyasa okumak değildir. Hedge için değilse kumardır.
    Kusura bakılmasın...
    Vadeli piyasanın çıkış amacı bellidir.
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    VİOP u amacına uygun kullandığıma inanıyorum.
    Umarım herkes o şekilde kullanır
    Yoksa kimsenin işine karışıp ukalalık yapmak değil derdim ama bu kadar stres çelen insanların bir de gün sonu kayıplarını görmek de üzücü ..
    Hele ki bu testerede para kazanma şansı yok ..

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İlacını al bakayım...nedir lan sendeki bu kibir...

Kibir iyi değildir ama bazen argumanı vardır..

Adam yks de sayısal ilk 5.000 dedir...mükemmel zeka dersin..veya yakışıklıdır vs..sende bir halt yok ama HER LAFI ÜZERİNE ALINIYORSUN.

Bak sakin konuştum...senin o timsahınıda sana yedirebilirdim..ama

Burası KAMUYA AÇIK FORUM...İsteyen kurallar dahilinde istediğini yazar.

Ortaya bir halt atıp eleştiri alınca manyaklığa bağlama.

Teknikteki KURALI SORGULUYORUZ üzerine alınıyorsun.
    senin mal sorularınlamı uğraşıcaz burada işine geldinmi kibir de bana bulaşan sensin artislik yapıp durma sokarım o lafları bir yerine ona göre kaşınma gelip buranın huzurunu bozma mal mal işlerle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

DOJİ gelmiş...

pala karar vermiş

sizce hangi yöne, karar vermiştir ?

8. Bugünü ve yarını (haftalık kapanış) 75XX lerde kapatırsak iyi olacak... 78XX ler sürpriz...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 792/1005 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •