Sayfa 861/1005 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Gercekten Her turlu Radikal dusunce ve insnc insanlari aptallastirir. Radikal Kemalizm de bunlardan birisidir. Ataturkculuk ile zerre kadar bir ilgisi yoktur. Ataturkculuk, hur, serbest ve cagdas dusunme ekoludur. Ataturkun zatina sonradan ululuk, yucelik gibi tanrisal sifatlar yakistirarak onun dusunce ekolune en aykiri tutumu ortaya koyuyorsunuz...

Sistem ve rejimlerini cok iyi bildigin halde 100.yil serefine kupa macini dunyada zit olabilecek en ters ulkeyi seciyorsun...Yetmiyor adamlarin ulkesinde adamlara futbol gundemi disinda siyasi dayatmalar yapmaya calisiyorsunuz....O da yetmiyor bir magduriyet rolu oynamaya calisiyorsunuz...Bu secimi o ulkenin butun siyasi sartlarini bildiginiz halde kendi rizaniz ile tercih ettiniz.

Insan once bir misafirlik adabina uymayi ogrenmeli. Kuzey Kore de olsaniz bile o ulkenin yasalarina saygi gostermek zorundasiniz....

Bu millet ne dinin gercek aslini nede Ataturkculuk'un gercek aslini sevmer ve begenir...Her seyin yozlasmisini, bozulmus ve sapmis olanini, mistik ve masallasmis olanini sever.
    Neredeyse suudilerin daşşaklarını yalayacak adamlar ülkeyi yönetirse senin gibilerde mağğduriyet edebiyatı ile arap daşşağı yalayacak adamları desteklerse olacağı budur
    Biz kendi ülkemizde oynayacağımız maçı onlara satmışız orada oynayabiliriz amq biz ülkeyi satmamışız satanlar gidip Atatürkü pazarlık masasına sürsünler. Ekşi denen fetöcü ülkeye dönmesin onu oraya atatanı zatenbiliyoruz.
    bir halt olacağı yok.

2. Turkiyede Arap dusmanligi artik irkcilik boyutuna vardi...

Hicaz ve Filistin bolgelerinde Serif ve Suud aileleri disinda Arap halki hic bir yerde Turklere karsi Somurgecilerlerle is birligi yapmadi...
    Misir, Cezayir, Tunus, Libya, Suriye, Irak gibi Arab ulkeleri askeri, siyasi, ve ekonomik zayifligimiz yuzunden kaybettik.

Yunanistan ile 200 yildan beri kanli bicakli geciniyoruz, Adamlar Morada ve Trakyada soykirim yaptilar. Hala bizden toprak koparmanin mucadelesini veriyorlar. ..Kimse Yunanlilar bilmem bizi neremizden vurdular demiyor....Demeneleri lazim zaten....
    Cumhuriyet tarihi boyunca Arap ulkeleri ile iliskilerimizin en iyi oldugu donem Ataturk donemiydi. ...
    Ama birileride uzun bir donemden beri Ataturk adina Arap dusmanligi pompaliyor. Hem Arap seiviciligine hemde Arap dusmanligina ayni derecede karsiyim.

Deve sidiği içen adamlar bize posta koyar olmuş.
    Ne hallere düştük

4. Neden demesin der... Ama haftalar önce buraya yazmıştım futbol gibi kitlesel organizasyon yapılarında oluşan kipirdanmalarda bhrnuma kötü kokular geliyor diye...
    Finalde tırt bir ülkeyiz. Bırak Amerika yi, İsrail takımları orada maç yapsa Musa nin asası ile sahaya çıkacağız deseler birşey yapmazlardi. Biz ekonomik olarak cokmussek adamlar da kendi propagandalarını yapar bu kadar basittir.
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    peki; maçın arabistan'da oynanması tertibi ile,

tarihteki en büyük ATATÜRK DÜŞMANI,

''TÜRK HALKI'nın nabzını bir yoklayalım bakalım...'' demiş olabilir mi ?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Neden demesin der... Ama haftalar önce buraya yazmıştım futbol gibi kitlesel organizasyon yapılarında oluşan kipirdanmalarda bhrnuma kötü kokular geliyor diye...
    Finalde tırt bir ülkeyiz. Bırak Amerika yi, İsrail takımları orada maç yapsa Musa nin asası ile sahaya çıkacağız deseler birşey yapmazlardi. Biz ekonomik olarak cokmussek adamlar da kendi propagandalarını yapar bu kadar basittir.

Borç alan emir alır kısacası

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Neden demesin der... Ama haftalar önce buraya yazmıştım futbol gibi kitlesel organizasyon yapılarında oluşan kipirdanmalarda bhrnuma kötü kokular geliyor diye...

abi madem ki düşüncelerin böyle:

konuya neden bunları yapan arkadaşlar ile değilde arap fetöcüsü metöcüsü diye giriş yapıyorsun ?

asıl TÜRK DÜŞMANI'nın yazmıyorsun ?

zabah zabah bizimde sinir katsayımızı yükseltip, günlük küfür kotamızı 2 dakkada doldurtuyorsun

7. Fanatik sayılacak dereceye yakın bir F.B.li olarak 15 yıl önce futbol izlemeyi bıraktım.Es kaza geçen haftaki derbinin ikinci yarısını izledim,izlemez olaydım.Kendimi bir kere daha tebrik ettim.Her şeyin mış gibi olduğu ülkede ben hiç bir şeyde yokum.E borsada niye varsın denirse de para kazanmaya çalışıyoruz ne yapalım.

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    abi madem ki düşüncelerin böyle:

konuya neden bunları yapan arkadaşlar ile değilde arap fetöcüsü metöcüsü diye giriş yapıyorsun ? asıl TÜRK DÜŞMANI'nın yazmıyorsun ?

arap fetöcüsünün aldığı karar kaç kişiyi etkiliyor ?

bu (gene sövemmi sövmeyemmi ikilemdeyim ) nun aldığı karar kaç kişiyi etkiliyor ?

zabah zabah bizimde sinir katsayımızı yükseltip, günlük küfür kotamızı 2 dakkada doldurtuyorsun
    Fetoş dediğin şey iktidar la eklemlenmiş birşeydir. Sümüklüden ibaret değildir. Selman da aynı kafadan olabilir. Mevzu sıkıntı çıkarmaktır. Ulusların yakınlaşması kötü birşeydir özellikle müslüman coğrafyada. Bir arkadaş yazmış neden Yunanlılara laf etmiyorsunuz diye. Din kardeşi denilen şeyden değiliz ama bu kabilelerle aynı dindeniz. Problem bu.
    Propapaganda cumhuriyetlerinde akıl yürütmek olmadığından böyle bir organizasyon aksaklığı yaşanabileceği öngörülmez. Şerbetliyiz biz olmayan sorun nasıl yaratılır onu tekrar yaşadık bu iktidarda. Çok mu gerekliydi değildi ama inat böyle birşey

Sayfa 861/1005 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •