400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin bir tam bilete isabet ettiği ve şanslı biletin online olarak alındığı açıklandı.
Demirören’e çıktı diye anladım.
400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin bir tam bilete isabet ettiği ve şanslı biletin online olarak alındığı açıklandı.
Demirören’e çıktı diye anladım.
400 milyonu kazanan burdaysa bi zahmet tüyo versin ne yapacak parayı.
Hisse alacaksa söylesin bizde girelim.
Mevduat yapacaksa aldığı faizi söylesin bizde orda bağlayalım.
geçen sene milli piyango biletleri satılsın diye hem süper hem sayısalda 3 gün arayla 6 bilindi
çünkü iki şans oyunun da ulaştığı rakam 200 milyon, m.p. büyük ikramiye de 200 milyondu
sayısal, süper kolonu 5 tl milli piyango bilet 200 tl idi kim 40 kat verir aynı miktarda ikramiye için
matematikçi arkadaşa sordum 2 oyunun da aynı hafta çıkma olasılığını hesaplayamadı, katrilyonlarda bir şey olabilir dedi..
Karayolları genel müdürlüğü : Otoyol ve köprü ücretleri 1 Ocak 2024 Pazartesi Saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir.
Araç sınıflarına göre detaylı tarife bilgilerine kgm.gov.tr adresinden ulaşılabilir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ücretler yeniden düzenlenmiş. Diğer bir kelime ile ifade edecek olursak güncellenmiş.
Zam diyen nankörlerin ağzına kürekle vurnak lazım.
Yer İmleri