Sayfa 98/1002 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Protesto ettiğimden almıyordum. Bu sene uzun zaman sonra öeyrek aldım
    Çıkan adam ortaya çıkmazsa kesinlikşe bir daha biler almam
    Alan Rehayı **ksinler...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Protesto ettiğimden almıyordum. Bu sene uzun zaman sonra öeyrek aldım
    Çıkan adam ortaya çıkmazsa kesinlikşe bir daha biler almam

MP idaresi özelleştikten sonra onun şans oyunlarına hiç katılmadım...Çünkü anlamı yok , sadece kasa kazanıyor...

Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    Türkiyede verilen enflasyon farkının zam olmadığını sokaktaki aklı ermeyen moruklara birilerinin aslında özellikle kendini muhalefet zannedenlerden birisi deliye anlatır gibi anlatıp öğretmesi lazım ne kadar zam verir diye soru soranlara gülüyorum hala öğrenememişler bu yasal zorunluluktur lutuf değil özellikle siyasal islamcıların milletin parasıyla besleme yayın organlarında bunu zam olarak ballandırıp aklı ermeyen moruklara yediriyorlar 14 mayıs seçimlerinden önce aklı ermeyen moruklara para basıp yem attı oy aldı sonra bu zehirli yemi yiyen moruklar zehirlendiler temmuzda tuikin sipariş enflasyon farkını vermediler işte size verdim ne istiyorsunuz nankörler dediler şimdi yerel seçimler var yine para basıp yem atacaklar sonra vergiyle geri alacaklar kimse milleti uyarmıyor yada akıl edemiyor millet yine korkuyor kök maaşa yok saplısına var diyecekler diye moruklarda korku var belkide seçim riski için işte sizi ezdirmeyeceğiz diye küçük bir sadaka atabilirler çünkü bunlar Türkiyeyi yağmaladılar ekonomisini çökerttiler milletin parasını malını kendi haramilerine dağıttılar üç kağıt ekonomisiyle günü döndürüyorlar
    Bütün emekliler moruk değil, emme çoğunluk bunaklarda.

Bunak Çeşmeye, Kuşadasına, Bodruma gidecek değil, 7.500 gayme ona çok bile.

Bir odada ısınır, 1 okka kıyma, birkaç kilo meyve sebze götünden geçemez bile.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yengeniz de kassa, ben de cigara rakı içmeyip, arabayı satsam 7.500 gayme bana artar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

AMK köntürlü cep telefonunu bilmem 25 yıldır, hala daha kontorlü cep telefonu var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Togg ve Tesla’nin mtv farkı uçmuş ..

Togg yıllık 10224 tl , Tesla yıllık 36733 tl

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Tam bilete çıkmış hastirrr ordan tüpçüye çıktı yine.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ücretler yeniden düzenlenmiş. Diğer bir kelime ile ifade edecek olursak güncellenmiş.
    Zam diyen nankörlerin ağzına kürekle vurnak lazım.
    % KAÇ geçirmişler yani güncellemişler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 98/1002 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •