Benim küçük kız cuma günü 70 TL ye ilçeden geldi 100 TL ye gitti. Çocuğun psikolojisi bile bozuluyor. Bundan sonra her hafta gelmem diyor. Para harcama konusunda aşırı defansif oldu zaruri ihtiyaç harici kuruş harcamıyor.
Benim küçük kız cuma günü 70 TL ye ilçeden geldi 100 TL ye gitti. Çocuğun psikolojisi bile bozuluyor. Bundan sonra her hafta gelmem diyor. Para harcama konusunda aşırı defansif oldu zaruri ihtiyaç harici kuruş harcamıyor.
2022-2023 benim için baya bir iyi geçti. Çapıma göre. Hiç param yoktu. Üstelik düğün yapacaktık. Çekebildigimiz kredi ve nakit avans çektik. %1,35 ve buna yakın oranla. Onu borsa ve seçim öncesi döviz altında değerlendirdik. Aslında çekerken çok korkuyordum batacam diye gırtlak borcum vardı. Neyse ki borsada al sat ve döviz altın hareketleri neticesinde o kredi ve kredi kartlarını temizledim üstüne bir o kadar para kaldı. Benim gibi engelli ailelere de yardım ettim. Ayhan başkan buna şahittir. Ayhan başkanın dediğini yapacaksınız yaptığını yapmayacaksın. Bir daha öyle beleş faizli para dağıtsinlar yine yumulurum.
sok oldum ilk defa duydum bunu
https://twitter.com/Saka_larr/status...2Jn1B9VHQ&s=19
Eskiden genlde gariban biri veya birilerine bu büyük ikramiye çıkar o da zenginliğin tadına varırdı...Şimdi öyle mi hep kasa kazanıyor a.q...En kapitalist ülkede bile garibana şans tanınırken bizde nedense kasa kazanması gelenek olmuş...Bundan dolayı hiç o işlerle ilgilenmiyorum kafam da rahat a.q....![]()
Yer İmleri