Sayfa 104/1002 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Lise de okurken Benim Mahalleden bir bir arkadaşıma o büyük ikramiye çıkmıştı..Yetim ve evin tek çocuğuydu...2 ocak itibariyle oturdukları evi olduğu gibi bırakıp kaçmışlardı

Tüpçü döneminde bana birini göstersinler a.q...
    Fetöcüler devleti fırıldak gibi çevirdiği zamandan beri bir kişi yoktur.

Benim çocukluğumda İstanbulda rum garsona çıkmıştı, ayakkabılarının fotoğrafı çekmişler içine gazete kağıdı sermişti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bunu eskiler bilir ben çocukken 45 yıl önce öz dayım köyde bana anlattı, bu Doğu Karadeniz isyan edince tam bölgeyi bilmiyorum, dayım derdi , bu isyancılar için :
    Vergi de vereceğük, şapkada giyeceğük, atma Hamidiye atma
    Sonra bir milliyetçi oldular sorma gitsin..
    Trabzon Of yer, mermilerde kuru sıkıdır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    eski bir F&B olarak tavsiyem.. şarabı haavalnadırın oyle için...nasıl derseniz ..evde mutlaka karafınız bulunsun...hatta iki karafınız olursa daha iyi olur.. önce şişeden karafa ..sonra karaftan karafa bir kaç kez doldurun ve boşaltın..ve biraz havadan ve yavaş boşaltın ki bu arada hava alsın...bütün şaraplarda kükütdioksit vardir..ve havalandırmazsanız eger bu başagrı yapar..en iyi şarap bile yapr bunu ki hele ki 3-4 senelik ve daha fazlası ise kesinlikle havalandırılmalı...ne kadar çok havalndırırssanız o kadar az kükürdioksit olur ve şarabın gerçek tadını alırsınız..hatta ilk kadehiniz mümkünse yine büyük balon bardak olsun...ki içerken siz onu içene kadar karaftaki havalanmaya devam etsin.. ikinci kadehten sonra ise mümkünse küçük kadeh tercih edin ki .. artık iyice havalanmış şarabın kokusunu küçük kadehte hapsetsin ...
    Şarap ile hiç işim olmaz. Tercih ettiğim bir içki değildir. Ancak verdiğiniz bilgi çok değerli. Bilmiyordum öğrenmiş oldum.
    Teşekkürler hemşerim.

4. Yemen zikmiş atmış ortalığı. ABD ve Avrupa da enflasyon en az %10 olur 2024 te. Hiperenflasyonun tadına baksınlar biraz.

https://x.com/obehieguakhide/status/1741860605110231382

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şarap ile hiç işim olmaz. Tercih ettiğim bir içki değildir. Ancak verdiğiniz bilgi çok değerli. Bilmiyordum öğrenmiş oldum.
    Teşekkürler hemşerim.
    Rica ederim hemşerim. Aslında çoğu mekan şarap servisini bilmez. Hatta şarabı servis ettikten sonra tekrar agizini kapatanmi ararsın hava almasin diye . Peçete ile çiçek yapıp şişenin ağzını kapatanmi ararsın. Ama fiyata gelince hepsi michelin yıldızlı restaurant sanirsin

6.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    Rica ederim hemşerim. Aslında çoğu mekan şarap servisini bilmez. Hatta şarabı servis ettikten sonra tekrar agizini kapatanmi ararsın hava almasin diye . Peçete ile çiçek yapıp şişenin ağzını kapatanmi ararsın. Ama fiyata gelince hepsi michelin yıldızlı restaurant sanirsin
    bizde kara sinek çoktur mahlukat şişenin içine düşüp kafayı bulmasın diye hayvanseverlik yapar bizim garsonlar..

7. 1 kilo fiziki Külçe Altın vererek İstanbul da Boğaz da sıfır yalı dairesi satın alabiliyorsanız Altın olması gereken değere ulaşmış demektir.

1 kilo Altın 2 Milyon TL. TAM BİR KOMEDİ. TAM BİR İLLÜZYON. Bu sene uyandırma kıymıkları tüm akılsız yatırımcılara acı acı batacak.

Sayfa 104/1002 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •