Originally Posted by berkimcans SPOT da fırıldak BofA en iyi satıcıdan en iyi alıcı oldu, sanki alışı da abartacak gibi, Alacak tabi. Sonuçta gelişen, büyüyen bir ülkeye yatırım yapıyor Adamlar bilinçli badem
Originally Posted by ihakkı Reis sen köy sandığına jeton atmadığın için adam akşam pazarı yapmıyor Buralardan ceton atarsam boşa gider deye atmıyorum hakkı abi, zamanı var
Hamdım Piştim Yandım
bu günlük son jetonuda attım shorta. günlük kota doldu yarın yükselirse dwamke.. eklemeye.
Originally Posted by emregunes Vay başkanım vay..Ben oyumu veririm.. Soyadı da güzel https://twitter.com/t24comtr/status/...Egs3dZajQ&s=19
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by abicim yahu bu tek tuşçu nerede gari 8.600 üstünde bekliyoz 8.606 şort olduk aç aç aç bozkurt abey aç aç aç
Originally Posted by abicim 8.606 şort olduk aç aç aç bozkurt abey aç aç aç abicim herif 2 tankeri doldurdu, yarın fışkırttırır
Originally Posted by abicim 8.606 şort olduk aç aç aç bozkurt abey aç aç aç Flat..... şortları kapadım....
Originally Posted by *Bozkurt abicim herif 2 tankeri doldurdu, yarın fışkırttırır ben herifi akşam seansında görecem abey
Forum Rules
Yer İmleri