Gene de abdulkadir selvi yi izleyelim bakalım.Çıkmayan candan umut kesilmez))))zaten memurların durumu belli,biz de o yüzde 12 yi alsak da almasak da bir ,bu pahalılıkta çok da şeetmez olayı.
Cem KÜÇÜK sürekli yazıyor en düşük emekli maaşı 11.500-12.000 TL arasında olacak diye...
Raconu RTE kesecek bir akşam TVlerde konuşmasında...
16 Ocak sonrası da yasa geçirirler TBMM'den...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emekli sayısı çok fazla. Bundan sonra sayı azalmadıkça emekliye 3n1 ini verebilirler. Pasta büyümüyor. Tam tersine küçülüyor. İhracat İthalat rakamların ortada. Doların %5.5 değer kaybettiği (FED 1 Yıllık faizi) eridiği bir yılda bizim ihracat %0.5 artmışsa, aslında ihracatın geçen seneye göre %5 küçülmüş demektir. Küçülen pastadan emekliye düşen bütçeyi geçen sene 12 milyon kişi paylaşıyordu. Artık EYT sayesinde 15 milyon kişi paylaşıyor.
ÖZET: Hem pasta küçüldü, Hem de pastayı yiyen insan sayısı arttı. Biraz matematik dört işlem bilen ne sonuç alacağını tahmin edebilir.
Benim anlamadığı refah payı adı altında verilen %5 lik kısmı neden enflasyon farkından düşüyorlar...Verdiği ekstreyi geri tahsil etmenin mantığını ben anlayamıyorum...
Neyse Bunakları ayakta diksende yine RTE diyeceklerini çok iyi bildiklerinden birşey vermeyecekler...Benim bir umudum yok a.q...
Neyse dikilmeye devam....
Senin paraları Gelir Vergisini eksik veya düşük veren iş adamları yiyor olmasın. Sana pastadan az pay düşmesinin sebebi bu olabilir mi? Yüksek Dolaylı Vergi.
Dolaylı vergi sorunu çözülmeden herkes 3n1 ini alır ancak. Boşuna iyileşme beklemeyin. Olabilemez. Azıcık matematik öğrenin.
Son düzenleme : kastirsef; 05-01-2024 saat: 23:21.
Yer İmleri