Sayfa 369/700 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. @oralet osman

Citi’ye bir mektup yazalım, 200 milyon lotu topladınız

Kaça kadar çekeceksiniz, kaç x’te para kazandım dersiniz diye.

E-mail ile olmaz, adamlar seçimde oy’u bile mektupla yolluyor.

Citigold® Private Client Services
    Citigold Private Client Services Attn: C.P.C.S
    P.O. Box 769003
    San Antonio, TX 78245-9003

2. Starbucks:

///

Mc Donalds

///

Papa Johns

///

Tripadvisor

///

Haftasonuna güzel bir foto

St. Barths

3.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Arkamızda oyak var dediler. Borçlandılar. Ve aklımıza hiç gelmeyen konu gerçekleşti: 'Ödeyemezsek oyak öder'.
    Ya ben kıt finans bilgimle borçlanarak bu kadar yatırım yapmaya çalışmanın yanlış olduğunu, kazançlarla bu yatırımların zaman içinde yapılmasının daha doğru olacağını bu sayfalarda defalarca yazdım. Faizlerin düşük olduğu zamanlarda borçlanmadan korkmayalım falan diye yazanlar vardı yine buralarda. Düşük faizle borçlanmanın sonsuza kadar gitmeyeceği belliydi. İşin kötüsü adamlar bu kadar borcu kısa vadelerle yapmış. Vadesi gelen borçları ödeyebilmek için muhtemelen artık daha yüksek oranlarla borçlanıyoruz. Zor bela kazandığımız paralar borç faizlerine gidiyor. Ana parayı eritemiyoruz. Halka arzı yüksek talebin olduğu 2023 yılında yapamadık. Piyasada yatırımcı sayısı azalmaya başladı. Biz ferbisi arz ettiğimizde talep ne olacak merak ediyorum. Önceki müdür tv açıklamalarında yabancı ilgisi yüksek falan diyordu. Çok yüksek borçlanma kapasitemiz falan var deyip duruyordu. Tahsisli sermaye arttırımları falan konuşuluyordu bir ara. Oralarda da bir gelişme olmadı. Benim teşhisim maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı. Hiç hesapta olmayan varlık satışları yapıyoruz. Buralardan gelen paralarda borcu eritmekten çok uzak. Bu yıl artık tohum işlerinden para kazanacağız deniyor son raporlarda. Ciroya kaydadeğer katkı sağlanmazsa işimiz gerçekten zor. Bu yıl içinde artık en az % 100 bedelli bekliyorum

4. %100 bedelli yaparsa 2.5 milyar lotun %55'i Oyak'ta ve Hektaş'ta değil mi? 1.3 milyar lirayı nerden bulup da bedelliye katılacak Hektaş?

5.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    %100 bedelli yaparsa 2.5 milyar lotun %55'i Oyak'ta ve Hektaş'ta değil mi? 1.3 milyar lirayı nerden bulup da bedelliye katılacak Hektaş?
    70 milyon lot hektaş yapar bugünkü kurdan. Satar bişeyler artık. Başka çare kaldımı. Nasıl ödenecek başka türlü bu borç

6. 15 lerde %100 bedelli yaparsa 7.5 bekleyen arkadaşında gönlü olur😁

7.  Alıntı Originally Posted by mersey Yazıyı Oku
    70 milyon lot hektaş yapar bugünkü kurdan. Satar bişeyler artık. Başka çare kaldımı. Nasıl ödenecek başka türlü bu borç
    Söylediğnizi yanlış mı anlıyorum acaba? Bedelli sermaye artırımında parayı verecek olan Hektaş değil, OYAK. OYAK para vermek için neden Hektaş hissesi satsın. Bu parayı başka yerden de buraya kaydırabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by KAFASIRAHAT Yazıyı Oku
    15 lerde %100 bedelli yaparsa 7.5 bekleyen arkadaşında gönlü olur😁
    Bedelli yapacaklarsa hisseyi sağlam yukarı çekerler

Hisse satıp bedelli parasını çıkartmak lazım

Ne kadar yukarı çekerlerse o kadar az hisse satarlar.

Sayfa 369/700 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •