Sayfa 176/1002 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Bu devirde çok zor evlenmek, ev kurmak hele bir de çocuk(lar) sahibi olmak...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Babam reisci seçimden önce uçacağız kaçacağız diyordu. Pazar günü çamaşır makinesi al dedi bana. Bende araştırdım ne alalım çünkü teknolojiye çok uzaklar. Her gün arıyor kızıyor her gün zam geliyor bunlara her gün zam geliyor , altın şöyle olmuş vs dedi. Aklıma hani uçacaktik diyecektim. Onu dersem anam dan başlar hacı baya bir söver sayar diye demedim.

Aha bunu al baba de, kasıtlı beyaz seçtim inox olursa yemezdi, model numarasını yaz Bosch bayilerini gezsin dursun, spotta 10 bin gaymeden bulunuyormuş de ki sağlamına Konyayı gezsin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bu devirde çok zor evlenmek, ev kurmak hele bir de çocuk(lar) sahibi olmak...

Çük derdi çok zordur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    eakiden kolayca eleman bulunuyordu simdi ne olduda eleman bulunamiyor?

eskiye gore ne degisti?
    Sosyal yardım çok heralde

Yoksa aç insan karın tokluğuna bile çalışır.

5. Türkiye de devasa elmas yatakları varmış. Türkiye 2026 öyle bir şahlanacakmış ki o biçim 10 osmanlı gücünde. Videoda varmış. Youtube da. Kesin bilgi yayalım. Madenler konya taraflarında imiş. Bizim çıkarmamıza izin vermiyorlarmış.
    https://youtu.be/ulxCCFB_-bY?si=G4CV_-f72lxvh_XS
    Ver coşkuyu ver coşkuyu.

6. Aslında sosyal yardım alan vatandaş sayısı ne kadar çoksa, ülkeyi düşürdükleri durumu gösteren en iyi göstergelerden biridir (TL nin dünyanın bütün paraları karşısındaki durumu da öyle)...

İnsanları sosyal yardım almadan yaşayamayacak duruma düşürmek övünülecek birşey değil tam tersine utanılacak bir şeydir aslında...

7. İyi şeylerde oluyor. Pardus Kurumsal Linux, DistroWatch sıralamasında bir numara olmuş. En iyi Linux lardan birisi olarak listede yerini almış. Başarı başarıdır. Alkışlamak lazım.

DistroWatch Project Ranking
    Rankings of projects based on visitor ratings

https://distrowatch.com/dwres.php?re...sort=average10

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Babam hoc böyle panik yapmazdı inanıyordu reisine. Hiç ağzımı açamadım hıncını benden çıkartır diye. Hayır sipariş versem yarına gelmez birde onun izahı var. Neyse evde oğlana çeyiz için aldığım iki çamaşır makinesi var birini yarın verecem. 7 bine almıştım Grundig çamaşır makinesini. Ben oğlanın beyaz eşyayı aldım en son Bosch buzdolabı aldım koyduk. Ondan sonra da altınlara başlayacaz.
    Çeyizlikleri çokta bekletmeyin.

"Satın alınan ürünler çeyizlik olarak bekletilecek ise, bekletme süresi nakliye/fatura tarihinden itibaren 3 yıldır. Nakliye/fatura tarihi itibarıyla 3 yılı aşmamış ve çeyizlik olarak bekletilen ürünlerin garantisi, montajın yapıldığı gün itibaren başlar. 3 yıl garanti verilir. Fatura/nakliye tarihi itibarıyla 3 yılı aşan ürüne garanti verilmez."

Bazı firmalar bunu bile kabul etmiyor. 6 ayda yaptır kurulumu diyor.

Küçük ev eşyasında bu da yok. Fatura tarihini esas alıyorlar.

Sayfa 176/1002 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •