Sayfa 206/543 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Evet, oldu bu sefer sn. Turquaz, şimdi sırada tepeyi aşmak kaldı, kırarsa ivmelenir büyük olasılıkla, oraları haberler yokken görmüştü zaten, hayırlısı bakalım.
    Maşallah dediğimiz 1 gün bile yaşamıyor yahu, dünkü kazancının yarısından fazlasını geri verdi bile, 34'lerden 32'lere, bu yüzden fiyat hep aynı yerlerde dolanıyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Hep aynı hareketler. Tepeye çıkart sat, dibe indir al.

3.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Hep aynı hareketler. Tepeye çıkart sat, dibe indir al.
    Heybenin dolu tarafına aldanıyoruz hep, bunca güzel gelişme varken deyip bekliyoruz ama değerlendirenlere de helal olsun çünkü çok yapıyor bu hareketleri, bir gün ödeşiriz bu arkadaşlarla, hep öyle gidecek hali yok ya.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. kocaerin çıkışları da düşüşleri de çok agresif...bunun ne anlama geldiğini zaten geçen gün söylemiştim...hisse çok iyi toplanmış..artık bana göre rampaya koyulmuş...zaten takasları takip eden dostlar citi yabancının payının son aylarda çok arttığını söylüyorlardı...güzel beklentileri var...beklentileri ile ilgili kaplar geldikçe ve bilançolara yansımaları görüldükçe kocaerin devleşeceğini tahmin ediyorum..

bu yıl hem modernizasyon yatırımların olumlu etkilerini hem de suudi arabistandaki projeye verecekleri katkılar ile güzel bir bilanço dönemi geçirecektir...jes yatırımları ile ilgili gelişmeler de olduğunda roketimizi ateşyeceklerdir...sabırla beklemeye devam...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Keko üstadım senin hastanedeki vazifen nedir?
    Belki lazım olur.[emoji2089]

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. arabistandan gelecek ilk iş haberine kadar KAP içi boş haber olarak kalacak..

tabi bence

7.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Keko üstadım senin hastanedeki vazifen nedir?
    Belki lazım olur.[emoji2089]

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    dostum sen gel her türlü yardımcı oluruz...ama tabi en başta ALLAH düşürmesin diyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 206/543 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •