Sayfa 246/1006 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    kulaaanamı damlatıyon... az yavaş iç

https://imgbob.co/i/J2yDh.jpeg

Yok o biliyor benim şişeyle nereden vereceğimi. Kolay olsun deyi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Fransa'nın yeni başbakanı Attal, sevgilisini Dışişleri Bakanı yaptı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından başbakanlığa atanan 34 yaşındaki Gabriel Attal, 2017 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Stéphane Séjourné'yi 'Avrupa ve Dışişleri Bakanı' olarak atadı.

https://www.sozcu.com.tr/fransa-nin-...i-yapti-p14759
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. diğer seneryom tl bazlı günlük moodys den önce moodys ten sonra
    yarın 8015 lerden kapanış yaparsak cuma akşamı maç saatini bekleyecez moodys not artırımı yaparsa çöp olur bu graf attığım dolar bazlı haftalık graf çalışmaya başlar.Sadece görünüm pozitif olursa bankalar eşliğinde sağ omuzu yaparız haftaya aşağıdaki 7500-7600 arasındaki gap kapatırız.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Not artırımı bana göre garanti, diğerlerine göre geride kalmış.

Yarın sabah yüksek açıp sonra not artırımı olacak diyenlere yedirecek bence.

Yarın pas geçme de dahil bence herşey olabilir...Çünkü keyfe keder bir karar gelecek gene..Olumlu olmasını ümit ediyorum sadece..Yabancı çıkışı görünüyor resmi raporda.. O belki terse dönebilir biraz.

Herkes bence risk durumuna ve maliyetine göre önlem almalı.. Pazartesi yukarı sert çoşku olabileceği gibi tersi de mümkün..

5. Doğalgaz fiyatı

Doğalgazdan elektrik üretmek fizible olmaya tekrar başlayabilir.

ENKAI, SAHOL, TRCAS, AKSEN, AKENR duruma göre olumlu etkilenebilir ama detaylı bakılması gerekir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Rental giant Hertz dumps EVs, including Teslas, for gas cars

(Reuters) -Rental firm Hertz Global Holdings is selling about 20,000 electric vehicles, including Teslas, from its U.S. fleet about two years after a deal with the automaker to offer its vehicles for rent, in another sign that EV demand has cooled.

https://finance.yahoo.com/news/hertz...123933213.html
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Not artırımı bana göre garanti, diğerlerine göre geride kalmış.

Yarın sabah yüksek açıp sonra not artırımı olacak diyenlere yedirecek bence.

İsveç NATO onayı olmadan sanmıyorum sürekli erteleniyor önümüzdeki haftalarda görüşülmesi gündemde. Daha orası netleşmiş durumda değil. Blinken ziyareti karşılamasına bakarsak sıkıntılı

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İsveç NATO onayı olmadan sanmıyorum sürekli erteleniyor önümüzdeki haftalarda görüşülmesi gündemde. Daha orası netleşmiş durumda değil. Blinken ziyareti karşılamasına bakarsak sıkıntılı
    Şu an not artırımları ciddi yatırımcıyı etkilemiyor 2-3 kademe artar ise anlamlı oluyormuş.

CDS ile uyumlu olmaz ise bu sefer not kuruluşunun itibarı zedelenir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 246/1006 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •