Fransa'nýn yeni baþbakaný Attal, sevgilisini Dýþiþleri Bakaný yaptý
Fransa Cumhurbaþkaný Emmanuel Macron tarafýndan baþbakanlýða atanan 34 yaþýndaki Gabriel Attal, 2017 yýlýndan beri birlikte olduðu sevgilisi Stéphane Séjourné'yi 'Avrupa ve Dýþiþleri Bakaný' olarak atadý.
https://www.sozcu.com.tr/fransa-nin-...i-yapti-p14759
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
diðer seneryom tl bazlý günlük moodys den önce moodys ten sonra
yarýn 8015 lerden kapanýþ yaparsak cuma akþamý maç saatini bekleyecez moodys not artýrýmý yaparsa çöp olur bu graf attýðým dolar bazlý haftalýk graf çalýþmaya baþlar.Sadece görünüm pozitif olursa bankalar eþliðinde sað omuzu yaparýz haftaya aþaðýdaki 7500-7600 arasýndaki gap kapatýrýz.
Yarýn pas geçme de dahil bence herþey olabilir...Çünkü keyfe keder bir karar gelecek gene..Olumlu olmasýný ümit ediyorum sadece..Yabancý çýkýþý görünüyor resmi raporda.. O belki terse dönebilir biraz.
Herkes bence risk durumuna ve maliyetine göre önlem almalý.. Pazartesi yukarý sert çoþku olabileceði gibi tersi de mümkün..
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Rental giant Hertz dumps EVs, including Teslas, for gas cars
(Reuters) -Rental firm Hertz Global Holdings is selling about 20,000 electric vehicles, including Teslas, from its U.S. fleet about two years after a deal with the automaker to offer its vehicles for rent, in another sign that EV demand has cooled.
https://finance.yahoo.com/news/hertz...123933213.html
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri