Sayfa 282/1006 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Bofa kusmuya başladı mı, son durum nedir
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Turbo motor bofa yerli satışlarını karşılamış önemli olan vob tarafı nasıl.
    bir kaç gün öncede İŞ yatırımın 17,000 SHORT u vardı buda yaş yere yatmaz bakalım ne filimler dönüyor ..

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Bundan cok az süre önce endeks düşecek dolar fişekleyecek biz mallari parkettik bekliyoruz deyip endekse çakarlarken agız ishali gibi dakka bası twit atan adamlar simdi iki gün önce biz hisse almıstık deyip roket resmi atıyolar. Hakikaten emsalsiz bir toplumuz.

Üstad gecinen tiplerin alayı yıkık. Hic birinin para kazandigi falan da yok.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi sen onlara ne bakıyon
    Bu piyasada bir tek hüstad var... oda benim 🤣🤣🤣

4. Bank of America'nın karı %56 azaldı

Bank of America'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın 2023'ün son çeyreğindeki net karı bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 56 azalarak 3,1 milyar dolara geriledi. Banka, 2022'nin dördüncü çeyreğinde 7,1 milyar dolarlık net kar açıklamıştı.

Kurumun hisse başına karı da geçen yılın son çeyreğinde 35 sente düştü. Bankanın hisse başına karı, 2022'nin aynı döneminde 85 sent olarak kaydedilmişti.

Bank of America'nın geçen yılın dördüncü çeyreğindeki geliri ise bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 10 azalışla 22 milyar dolara indi. Banka, 2022'nin aynı döneminde 24,5 milyar dolar gelir elde etmişti.

-

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O şekilde olmuyor korkudan elindekini de satıyorsun.

Allah'tan rapor uyduruk ve ısmarlama diye aldım geri.
    19 küsürlerden koç bank vardı sabah gelen rapor midemi bulandırdı 23.20 ortalama ile sattım.
    kchol tutuyordum onu verdim
    kuş verdik,
    fener şampiyonluk hikayesine onuda verdik
    teknik olarak geçen hafta formasyonla bu hafta için hareket olacağını 2.70 dolar bazlı formasyon paylaştım.
    gün içi midemiz bulandı ve moddys hikayesine çok anlam yüklendi bankalar şişti güzel kar yazdım dediğiniz gibi pazartesi açılışı tahmin edemediğim için elim sata gitti.
    bozkurttun dediği gibi her gün para dağıtıyorlar kasmaya gerek yok gideceği mesafede şuanki şartlarda o kadar fazla değil duruma göre bakarız artık.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Bu alıyorsa,bizde alalim mantığı neden yok acaba,ben nakitte olsam bugün sabah eksi iken kesin olarak full mal alırdım.
    sabah ki düşüşte düştükçe aldım, aldıkça düştü boğazıma kadar maldaydım, lanet olsun deyip 5-10 kademe arası satışa koydum, işime baktım, dönüşte baktığımda tamamı gitmişti, sonrada erken satışa koyduğuma pişman oldum tabiki! yani algılarımızla oynanıyor! sabah haber gelmeyecek dedirtti şimdi kesin gelecek diyoruz!

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bir kaç gün öncede İŞ yatırımın 17,000 SHORT u vardı buda yaş yere yatmaz bakalım ne filimler dönüyor ..
    Dün 2000 adedini kapatmıştı. Bugün izlemek lazım. Bofa kümilatifte hala şorttu bu vadede. Asıl onu merak ediyorum. Bugün şort artırdıysa pazartesi salı aldığını boca eder.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bofa kusmuya başladı mı, son durum nedir
    6 mlyr yaptı, pazartesi kusacak

Sayfa 282/1006 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz