Bofa kusmuya başladı mı, son durum nedir
Bofa kusmuya başladı mı, son durum nedir
Hamdım Piştim Yandım
Bank of America'nın karı %56 azaldı
Bank of America'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın 2023'ün son çeyreğindeki net karı bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 56 azalarak 3,1 milyar dolara geriledi. Banka, 2022'nin dördüncü çeyreğinde 7,1 milyar dolarlık net kar açıklamıştı.
Kurumun hisse başına karı da geçen yılın son çeyreğinde 35 sente düştü. Bankanın hisse başına karı, 2022'nin aynı döneminde 85 sent olarak kaydedilmişti.
Bank of America'nın geçen yılın dördüncü çeyreğindeki geliri ise bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 10 azalışla 22 milyar dolara indi. Banka, 2022'nin aynı döneminde 24,5 milyar dolar gelir elde etmişti.
-
19 küsürlerden koç bank vardı sabah gelen rapor midemi bulandırdı 23.20 ortalama ile sattım.
kchol tutuyordum onu verdim
kuş verdik,
fener şampiyonluk hikayesine onuda verdik
teknik olarak geçen hafta formasyonla bu hafta için hareket olacağını 2.70 dolar bazlı formasyon paylaştım.
gün içi midemiz bulandı ve moddys hikayesine çok anlam yüklendi bankalar şişti güzel kar yazdım dediğiniz gibi pazartesi açılışı tahmin edemediğim için elim sata gitti.
bozkurttun dediği gibi her gün para dağıtıyorlar kasmaya gerek yok gideceği mesafede şuanki şartlarda o kadar fazla değil duruma göre bakarız artık.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
sabah ki düşüşte düştükçe aldım, aldıkça düştü boğazıma kadar maldaydım, lanet olsun deyip 5-10 kademe arası satışa koydum, işime baktım, dönüşte baktığımda tamamı gitmişti, sonrada erken satışa koyduğuma pişman oldum tabiki! yani algılarımızla oynanıyor! sabah haber gelmeyecek dedirtti şimdi kesin gelecek diyoruz!
Yer İmleri