Bofa kusmuya baþladý mý, son durum nedir
Bofa kusmuya baþladý mý, son durum nedir
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bank of America'nýn karý %56 azaldý
Bank of America'dan yapýlan açýklamaya göre, bankanýn 2023'ün son çeyreðindeki net karý bir önceki yýlýn ayný dönemine kýyasla yüzde 56 azalarak 3,1 milyar dolara geriledi. Banka, 2022'nin dördüncü çeyreðinde 7,1 milyar dolarlýk net kar açýklamýþtý.
Kurumun hisse baþýna karý da geçen yýlýn son çeyreðinde 35 sente düþtü. Bankanýn hisse baþýna karý, 2022'nin ayný döneminde 85 sent olarak kaydedilmiþti.
Bank of America'nýn geçen yýlýn dördüncü çeyreðindeki geliri ise bir önceki yýlýn ayný dönemine kýyasla yüzde 10 azalýþla 22 milyar dolara indi. Banka, 2022'nin ayný döneminde 24,5 milyar dolar gelir elde etmiþti.
-
19 küsürlerden koç bank vardý sabah gelen rapor midemi bulandýrdý 23.20 ortalama ile sattým.
kchol tutuyordum onu verdim
kuþ verdik,
fener þampiyonluk hikayesine onuda verdik
teknik olarak geçen hafta formasyonla bu hafta için hareket olacaðýný 2.70 dolar bazlý formasyon paylaþtým.
gün içi midemiz bulandý ve moddys hikayesine çok anlam yüklendi bankalar þiþti güzel kar yazdým dediðiniz gibi pazartesi açýlýþý tahmin edemediðim için elim sata gitti.
bozkurttun dediði gibi her gün para daðýtýyorlar kasmaya gerek yok gideceði mesafede þuanki þartlarda o kadar fazla deðil duruma göre bakarýz artýk.
sabah ki düþüþte düþtükçe aldým, aldýkça düþtü boðazýma kadar maldaydým, lanet olsun deyip 5-10 kademe arasý satýþa koydum, iþime baktým, dönüþte baktýðýmda tamamý gitmiþti, sonrada erken satýþa koyduðuma piþman oldum tabiki! yani algýlarýmýzla oynanýyor! sabah haber gelmeyecek dedirtti þimdi kesin gelecek diyoruz!
Yer Ýmleri