Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
16.07.2024 - 10.12.2024
28-30 direnci çok önemli...bu gün denedi geçemedi...buranın iyicene maliyetlenmesi lazım...satmak isteyenler tamamen kenara çekilsin...buranın bir kaç denemeden sonra geçileceğini önceki yorumlarımda söylemiştim...bir iki deneme daha yapsın...ardından da kararlı ve güçlü bir şekilde geçsin...eğer geçerse ??40-50 aralıklarına kadar gider düşüncesindeyim..benim beklentim de bu yönde...bilançodan önce kendimizi oraya atarsak çok şık olacak..temennim de o yönde...sabır sabır sabır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Diğer kurumlardan aldıklarını BOFA'ya oradan da CITI takasına devretmeye devam...Hadi hayırlısı...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
28-30 aralığı iyicene maliyetleniyor...yeter diyenler veya geçmişte çok sıkıntı çekip de satmak isteyenlere fırsat veriyor tahtacı...bu aralıkta satıcıların istekleri karşılandıktan sonra satıcı kalmayacağından bu güçlü direnci aşmaya başlayacaktır...inşALLAH burayı da aştığında 40-50 aralıklarında soluklanırız..sabır sabır sabır...az kaldı...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
BOFA robotunu herkes kullanıyor, ben dahil. Ancak günün sonunda mal kime gitmiş önemli olan bu...İzlemeye devam.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri