Sayfa 313/1006 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Hisse vadeliler APS TL son durum

AKBNK ve YKBNK ve diğer bankalarda çok hacim oldu ama APS çok fazla artmamış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Vadeli gün sonu raporu

3. Bir ara nereden buldun yasası çıkacaktı.

Seçimlerden sonra neredeydin yasası çıkar, cep telefonundan vs sinyal gelmeyen vatandaşlara neredeydin sorusu sorulur.

4. Artık beni de fasfakirler sınıfına kayıt edin. Oğlan araba alıyor. Para suyunu çekmekle kalmadı 16 gram altın borçlu olduk. Çocuğa kıyamadım gece geldiği saat belli değil işten soğuk olduğu için bazen gelmiyor eve. İçkisi kumarı yok. Maşallahı var kız gibidir oğlum. Beş senedir çalışır Konya'yi bilmez o derece çalışıyor. Onun da karşılığını bir kaç sene sonra ortak olarak alacak inşallah. Ha ben çekiliyorum ya bundan sonra ya borsa uçar ya altın dolar. Ama ayağınızı denk alın.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Artık beni de fasfakirler sınıfına kayıt edin. Oğlan araba alıyor. Para suyunu çekmekle kalmadı 16 gram altın borçlu olduk. Çocuğa kıyamadım gece geldiği saat belli değil işten soğuk olduğu için bazen gelmiyor eve. İçkisi kumarı yok. Maşallahı var kız gibidir oğlum. Beş senedir çalışır Konya'yi bilmez o derece çalışıyor. Onun da karşılığını bir kaç sene sonra ortak olarak alacak inşallah. Ha ben çekiliyorum ya bundan sonra ya borsa uçar ya altın dolar. Ama ayağınızı denk alın.
    En iyi yatırım insana olan yatırım derler ki bu şayet oğlunuzsa hiç düşünmeyin bence. Bir kapı kapanır belki bin kapı açılır hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız kullanması dileğimle...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6. Suriye'de La Farge tesisi vurulmuş, muhtemelen çalışmasın diye trafosu vuruldu.

<<<<<<<<<<<

https://www.youtube.com/watch?v=ejDjnJfR6ec
    Turkish drones attack the French company “LaFarge” in Kharab Ashak village in Ain Al-Arab (Kobani)

<<<<<<<
    Clash Report
    @clashreport
    #BREAKING Turkish Intelligence (MIT) UCAV strikes destroyed 23 targets of the terror organization PKK/YPG in Syria, including

- 5 critical infrastructure facilities
    - 3 control points
    - 8 military points
    - 2 ammunition depots
    - 2 logistics depots
    - 2 technical vehicle depots and
    - a vehicle used in tunnels/alignment works.
    https://twitter.com/clashreport/stat...69647426506989

7. Cuma günkü alımlarda bir anomali vardı, herkesin malumu, belki devamı gelebilir. Daha önce paylaştığım ana bakış açısına ilave alternatif senaryolar. Yani ya bu bir itki son 5 i uzatıyor diyeceğiz, ya da daha büyük bir yapının ilk üçlüsü gelişiyor. Tabi kompleks veya üçgen de olabilir, artık olursa onlar sonradan tanımlanacak. YTD

XU100 Dolar Bazlı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,069
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Cuma günkü alımlarda bir anomali vardı
    anomali

Sebep basit
    not artırımı beklentisi