Sayfa 215/1002 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Süt konusu farklı devlet politikası gerektiren gerekirse yem de mazotta süt üreticisi ne destek sağlanması gereken bir ürün.
    Bilmem izah edebildim mi.
    Boykot şart en önce bu 3 harfli marketleri..

Bir Dana 1 araba fiyatına çıkınca üretici sütle uğraşmıyor...Eskiden ineğin 1 memesi danaya diğerleri süt ürünleri için sağım yapılırdı...Şimdi üretici ineği koyunu sağmıyor direk yavrusuna içiriyor..Hem daha sağlıklı ve besili hemde daha hızlı büyüme oluyor..Adam d*****n erken semirdiğini gördükten ve fiyatınında bir araba yaptığını bildiğinden süt işini süt besiciliği yapana bıraktı..Sonuç itibariyle süt ve süt ürünü üretimi düştü...

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    valla desidero abim ben hala ekonomik dengenin bozuk olmasında suç buluyorum 3 harfli pahalı satarsa 6 harfli ucuza verir onu kırar yani artık nette her şeyin fiyatı var ama bir de işin içine nakliye kira depo vergi algı işleri girince

hatta bi ara 6 harfli olan da meyve sebze ürünlerini kalem kalem açıklıyordu maliyetleri ara giderleri karını vs. hani biz şişirmedik siz fakirsiniz babında baktığımda sıkıntı gormemiştim ama karbonatı bilemiyorum

reha abi de yazmıştı bi ara limon ağacı kesiliyor vs. var bi cenabetlik bi yerde
    Yaw haklısın da ara kalem felan bizim memleket de doktoru, avukatı sahte belge, düşük fatura ile vergi ödemiyor kene(ler), 3 harfliler dötlerinden rakkam uydurmakta zorlanır mı ki.

Aslında yeniden keşfe gerek yok gönder müsteşar yardımcılarını ABD Evropaya orada bu işler nasıl dönüyor bak, dün sayın Heval ın yazdığı Alamanya da et 8 yuro iken burada nassıl 12 yuro oluyor anla gel.

AMA ASLINDA BU OYUNU OYNAYANLAR ALMANYA DA , EVROPA DA İŞLER NASIL YÜRÜR BİLİRLER, MİSAL .100 DOLARLIK YEMİ 1000 DOLARA ÇAKARSAN VE DE BİRİLERİNE YAKINSAN MİLLET SİKTTİM SENE PAHALI YER İÇER,.

O YÜZDEN BOYKOT ŞART.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. distance

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Madem tıp konusu açılmış, belki aynı sorunu yaşamış olan, fikir verebilecek biri vardır diye sorayım arkadaşlara...

Geçen eylülde sağ böbreğimde çömelirken, kalkarken vb hafif bir ağrı olması sebebiyle taş veya kum şüphesiyle dahiliye ve ürolojiden randevu aldım. İlk gittiğim gün ayrıntılı kan ve idrar tahlili yaptılar, hafif bir kolestrol yüksekliği dışıda her şey normal çıktı.

Ultrasona yolladı ama Aralık sonuna(yaklaşık 3 ay sonra) tarih verildi. Ultrasona da girdim, görevli "ne taş ne kum var, kristal bile yok" dedi, batın, prostat vb diğer yerlere de baktı , hiçbir anormallik yok dedi. Doktora gösterdim ultrason raporunu, o da kas ağrısı filandır deyip merhem verdi. Zaten başka kötü birşey olsaymış kan ve idrar tahlilinden kendini belli edermiş.Ben tabi o gün herşeyin normal çıkması sebebiyle mutlu bir şekilde eve döndüm.

Neyse ocak oldu ve bende hala bu durum devam ediyor. Sağ böbrek civarında iç tarafta her zaman olmayan, ama arada sırada kendini belli eden bir sızlama. Sizce ne yapmak lazım, daha önce böyle bir tecrübesi veya bilgisi olan var mıdır. Beyin ve sinir cerrahiye filan mı gitsem.

(Bu arada ultrason gününü beklerken bir gece inanılmaz bir sırt ağrısıyla uyandım ve 2-3 gün sonra randevu bulup ortopediye gittim, röntgen çektiler ki zaten o sırt ağrısı 2-3 günü beklerken merhem vb sürerek iyileşmişti, neyse röntgen sonucu da normal çıktı, yani ortopedik bir durum da gözükmüyor, her ne kadar diğer ağrıyla ilgisiz olsada)
    Safra taşınız var mı yok mu muhakkak baktırın. Taze cam macunu renginde açık sarı renkli gayta taş habercisi. Beyazımsı renkte gayta ise çok tehlikeli olup görür görmez hastaneye gitmenizi gerektirir. Taş kanalı tamamen tıkamış demektir.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. p.tesi günleri kkm dönüşleri 3 günlük birikiyor diye doları baskılıyor, yarın en az 10 krş. birden salar..

Son emekli zammı öncesi Takvim paçavrası hergün bir kaç tane emekliye zam haberi yapardı.

Son zamdan sonra, bütün muhalif medya da hergün emekliye zam haberi var.
    Son düzenleme : reha kaya; 15-01-2024 saat: 17:25.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    p.tesi günleri kkm dönüşleri 3 günlük birikiyor diye doları baskılıyor, yarın en az 10 krş. birden salar..
    salsa da bence biraz geri de kaldı faizi cazip hale getirmek için sanıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Geçen gün de Arjantin market fiyatları verdiler...Bizden oldukça ucuzdu..O kadar uzağa gitmeye gerek yok

Metronun ALAMANYA Şubesinde etin en kralı 8 euro a.q...Adamların en küçük paketi 1.5 kg...Bizde en kötü etin kilogramı 12 euro...O da yarısı yağ a.q...

https://gastro-prospekte.metro.de/ga...zQzOC42MC4wLjA.

Neyse millet dikilmek istiyor ise dikilsin ...
    2 sene önce Istanbul'dan Almanya'ya göctüm. Metro'dan bir kere alisveris yapayim dedim, cünkü et en ucuzu orada; ancak ticari isletme yoksa alisveris yapamiyorsunuz(gerci bunun bir katakulli cözümü varmis, ugrastirici). Istanbul'daki Metro'da giriste kart alarak alisveris yapilabiliyor.

o nedenle aldi, lidl, netto ve penny gibi ucuzluk marketlerini baz almak daha mantikli
    rewe ve edeka görece daha pahali

bir de burada bazen veriler karsilastiriliyor, eger orta halli dogrulukta bir veritabani isterseniz:
    https://eksisozluk111.com/calisilan-...slari--3205221
    https://eksisozluk111.com/yurtdisind...alari--5998918

saygilar

Sayfa 215/1002 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •