Sayfa 440/1006 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    Achiles abey 2.77 aşarsa ki (ben aşmamasına pasifte bekliyorum) seçim rallisi derim ve 3.30(10.000-11.000) beklerim abey
    Yani o zaman da söylemiştim, bu düşüş itkisine sadece bu kadarlık bir zigzag biraz 'vahşi' olur.

Ha, genişler de en azından yine 277 lerde ama zamanca geniş misal bir Flat çizerse, o zaman uyumlu olur. Şöyle göstereyim;

Yani hem mesafe boyutu var, hem zaman boyutu var. Bence mesafece gitmek isteyecek daha yukarılara.

2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    eline sağlık abey dxy de 90 lardan yeni zirve olasılığı mevcut gibi be abey. ilginç olur usd öldü artık diyen kriptocular için
    Asıl hikaye burada, ABD enflasyon bitti mi, tamam mı, artık faizler düşecek mi, yoksa burası bir daha mı zıbıtacak, burası muamma.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ya adam gerçekten iyi biri yada bir sonra ki işlemde öpecek. Arabayı yaptir sonra bakalım bugünlerde iyi öpüyorlar sanayide
    İlk tanıştığım insanlara mümkün mertebe prim veririm.(çalışırım).

İlk tanıştığımda sadece bir noktadan ibaret. "Doğru" olup olmadığını zaman içindeki diğer noktalar belirler.Hep iyilik üzerine biriyse "doğru" deriz(m) .Du bakalım zaman gösterecek Salih ağabeyim.

Not :Doğru, matematikte mantıksal bir değerdir. Matematik'te ne olduğu belli olmayan değerlerden biridir. Ayrıca geometride doğru ifadesi aynı doğrultuda olan ve her iki yönden de sonsuza kadar giden noktalar kümesi diye de tanımlanır. Bir doğru üzerinde en az 2 nokta, dışında da en az 1 nokta mevcuttur.

(Teşbihde hata olmazmış)
    Son düzenleme : pisyedili01; 18-01-2024 saat: 01:36.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. İlginç..

"Bunların kafası basmaz..Ben ekonomistim..."

dedikten sonra ,

“Hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadelemizde milletimizin yardımını bekliyoruz”

demek...

Millette hafıza Japon balığı tadında olunca , söylem üretmek de kolay oluyor...

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani o zaman da söylemiştim, bu düşüş itkisine sadece bu kadarlık bir zigzag biraz 'vahşi' olur.

Ha, genişler de en azından yine 277 lerde ama zamanca geniş misal bir Flat çizerse, o zaman uyumlu olur. Şöyle göstereyim;

Yani hem mesafe boyutu var, hem zaman boyutu var. Bence mesafece gitmek isteyecek daha yukarılara.

haklısın abey ama S&P ta A,B tamam ve %50 den fazla düşüşe potansiyel C gelme olasılığı mevcut halihazırda.
    akabinde abey son dibimiz C1 ise %62 düzeltti 2.77 lerde %78 düzeltmiş olacak
    zirveden bakınca zaman ve mesafe sorunlu derin bir düşüş için ama 28.11.2023 2.81 den bakınca sorun kalkıyor dibe c1 dersek. takipteyim abey. gari bekleyip göreceğiz olasılık çok her iki yöne de.

6.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    haklısın abey ama S&P ta A,B tamam ve %50 den fazla düşüşe potansiyel C gelme olasılığı mevcut halihazırda.
    akabinde abey son dibimiz C1 ise %62 düzeltti 2.77 lerde %78 düzeltmiş olacak
    zirveden bakınca zaman ve mesafe sorunlu derin bir düşüş için ama 28.11.2023 2.81 den bakınca sorun kalkıyor dibe c1 dersek. takipteyim abey. gari bekleyip göreceğiz olasılık çok her iki yöne de.
    Tam anlamadım, grafikle gösterirseniz bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Tam anlamadım, grafikle gösterirseniz bakalım.
    konjuktürle ve indikatörlerle uyumlu değil ama ekarte de edemiyom abey

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    konjuktürle ve indikatörlerle uyumlu değil ama ekarte de edemiyom abey
    Ortadaki düzeltme expanding flat tamam. C yi de ED veya itki sayıyorsunuz galiba. Peki ilk düşüş yapısı ne? A-B-C zigzag saydıktan sonra bunun toplamını ne diye sayıyorsunuz?

Sayfa 440/1006 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •