Sayfa 441/1006 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Sanırım dolar bazlıda, şu şekilde zirveden itibaren düşüşü double zigzag saymaktan bahsediyorsunuz. Evet o tehlike halen devam ediyor. Ama...aması var işte...Burayı DZZ çizerse TL bazlıda neye tekabül ediyor ona dabakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sanırım dolar bazlıda, şu şekilde zirveden itibaren düşüşü double zigzag saymaktan bahsediyorsunuz. Evet o tehlike halen devam ediyor. Ama...aması var işte...Burayı DZZ çizerse TL bazlıda neye tekabül ediyor ona dabakalım.

DZZ düşüyor desek bu şekilde, hedef 219 dolar olur bugünkü kurla 6600 yapar, TL bazlıda şöyle görünür.

Bilemiyorum, bence çok kötü bir şeyler olmalı şu an bunun için, ABD kaynaklı, ya da XBANK misal komple çökmeli gibi gibi..

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ortadaki düzeltme expanding flat tamam. C yi de ED veya itki sayıyorsunuz galiba. Peki ilk düşüş yapısı ne? A-B-C zigzag saydıktan sonra bunun toplamını ne diye sayıyorsunuz?
    abey uyku bastırdı ve seni daha fazla taciz etmek istemiyorum gari fakat olasılıklarda senin bu bir itkimi sorunu gözardı edemiyorum. itki değilde ABC nin C si ed ise bu seferde senin söylediğin zaman ve mesafe uyumsuz oluyor daha fazla yükselemeden düşmemiz için. yok C tamamlanmadı ve son dip C1 ise sert ve derin bir düşüş olasılığına dem vurmaya çalıştım. toplamı ise wxy ye dönüşebilir kestiremiyorum. ya da ikili zigzag.
    abey eline sağlık ben yazarken sen grafik haline getirmişsin zaten.

4. Yani ikili zigzagı kastettiğinizi anladım. Ama karşılığı TL bazlıda, 6600...

Bilemiyorum..dediğim gibi çok kötü konjunktura 'ilave/ekstra' bir şeyler gelişirse, 'bence' olabilir. Şu an bu koşullarda, düşüşü itki sayıp, bu itkinin düzeltmesi şeklinde bir zigzag/double zigzag veya bunlarla başlayan flat v.s. resmetmek, daha olası.

Kolay gelsin.

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    ...

Kolay gelsin.
    eyvallah abey size de kolay gelsin.i.g.

bizim sosyal medya çirkinleri kim gardaşa benzemeye çalıştılar ..

ama hepsi kara para aklamadan içeri giriyor

Kim Kardashian Dropped a Gigantic Hint About Bringing Back Makeup

https://usanowtoday.com/kim-kardashi...makeup-32.html

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İlginç..

"Bunların kafası basmaz..Ben ekonomistim..."

dedikten sonra ,

“Hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadelemizde milletimizin yardımını bekliyoruz”

demek...

Millette hafıza Japon balığı tadında olunca , söylem üretmek de kolay oluyor...
    Ben arabayı çamura sapladım
    Bi el atında çıkaralım dedi.
    bir halt olacağı yok.

8. Merkez Bankası çalışanı CİMER'e şikâyette bulundu: Hafize Gaye Erkan'ın babası tarafından işten çıkartıldım

https://t24.com.tr/haber/merkez-bank...tildim,1147785

Sayfa 441/1006 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •