Sayfa 271/1002 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim yanında çırak olursun sen. Benimkiler A dan Z ye stoklu. Üstelik 2-3 yıllık olanlar var.
    Haklısınız üstadım.
    Biz bu konuda daha emekleme aşamasındayız.
    Öğreniyoruz yavaş yavaş.
    Selamlar

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam benim aldığım fiyatları görsen kafayı yersin. Tıraş köpüğü 6 TL. Jilette mach3 6 li yanında tıraş köpüğü hediye 25 TL. Tukaş biber salçası 1650 Gr 23 TL. Duru gliserinli zeytinyağlı sabun 4 lu 10-20 arasında. Tereyağı kg 100 TL civarında. Zeytinyağı sızma Marmara Birlik 5 litrelik 175 TL. Ayçiçeği yağı 5 lt 40 TL. Çay kg 20-30 TL arasında. Zeytinler Marmara Birlik orta boy 800 Gr 28 TL XXL 800 gr 80 TL bunu en son aldım. Blemdax 500 ml şampuan 23 TL. Makarna 5-8 TL. Aklıma gelenler bunlar. Bir sene rahat dayanırım süt ürünleri hariç. Hatta en son piliç ürünler stokladim onlar bile %50 zam gördü bir ay önce aldım.
    Mayıs ayında Memur maaş Kontratı olsa parayı bassaydık şimdi 1-5 a.q... Borsa falan hepsi hikaye 7 ayda 1 e 5 verdi...Bence finansal piyasalara Memur maaş kontratı da ilave edilmeli

3. RTE iktidara geldiğinden bu yana tesadüfen ilk evi ayırdık babamızdan. Malum öncesinde Tansu dan buyana sürekli kriz oluyordu ücretsiz izine gidiyorduk. Korkudan hep stok yaptım. 6 ayda iki kez ücretsiz izine gittim. Ondan sonra da alışkanlık oldu. Şuan da stok yaparak hanıma zaman kalsın istiyorum. Kadın pazar manav market derken bayağı zaman gidiyor. Şuan hanım günlük kitap okuyor. Bugün soda buldum Ramazan önü biraz stoklayayim.

4. Şuan borsadan çok korkuyorum bir gece birşeyler oldumu hasar çok büyük oluyor. RTE döneminde bayağı borsa krizi oluyor. Koca koca tahtalar kaç gün dip oldu hatırlıyorum. Bugün öyle bir satış olsa bu parasızlıkta 15 gün dip olur.

5. bu adami gruba uye yapalim potansiyeli var

https://www.facebook.com/share/r/GaG...ibextid=31ks6x

6. Kısıtlı geliri olanlar ya iyi beslenmeyi ya iyi giyinmeyi ya tatil için para biriktirmeyi ya arabası ile gezmeyi gibi gibi bunlardan sadece birini tercih etmek zorunda artık hepsini yapmak sadece gerçek zenginlere ait
    NOT:kendi evi olan birisi ancak bu tercihi yapabilir olmayan için tek çare survivor olmak

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Kötünahiyede sandıkların neden patladığı anlaşıldı, eşşekler yüzünden.
    Bak sen eşşoğleşsğe buna ceza olarak eşşek gibi anırma cezası vereceksin günde 10 kez 5 er dakika bi de deftere her gün ben eşşek soyuyum yazacak.

Zira eşşek le ancak eşşşoğlu eşşek ilişki kurar bi de tecavüz ettiği eşeği nikahına alacak veya ömür boyu saman lâ bakacak.

,................

Evet Hafize Gaye inşaat çetesinin felan işine gelmemiş olabilir , şimdi bu kadına sahip çıkmalı ama babasını eğer MB ye de aldıysa ysnlış, ama tam ABD de iken arkasından iş çevrilmesi bi numara olduğunu gösteriyor.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Kısıtlı geliri olanlar ya iyi beslenmeyi ya iyi giyinmeyi ya tatil için para biriktirmeyi ya arabası ile gezmeyi gibi gibi bunlardan sadece birini tercih etmek zorunda artık hepsini yapmak sadece gerçek zenginlere ait
    NOT:kendi evi olan birisi ancak bu tercihi yapabilir olmayan için tek çare survivor olmak
    Sn. Bahri, çok çelişkili gördüm sizi, kısıtlı gelirden kastınız asgari ücretse, bekar dahi olsa dediğiniz şıkların hiçbirini yapamaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 271/1002 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •