RTE iktidara geldiğinden bu yana tesadüfen ilk evi ayırdık babamızdan. Malum öncesinde Tansu dan buyana sürekli kriz oluyordu ücretsiz izine gidiyorduk. Korkudan hep stok yaptım. 6 ayda iki kez ücretsiz izine gittim. Ondan sonra da alışkanlık oldu. Şuan da stok yaparak hanıma zaman kalsın istiyorum. Kadın pazar manav market derken bayağı zaman gidiyor. Şuan hanım günlük kitap okuyor. Bugün soda buldum Ramazan önü biraz stoklayayim.
Şuan borsadan çok korkuyorum bir gece birşeyler oldumu hasar çok büyük oluyor. RTE döneminde bayağı borsa krizi oluyor. Koca koca tahtalar kaç gün dip oldu hatırlıyorum. Bugün öyle bir satış olsa bu parasızlıkta 15 gün dip olur.
bu adami gruba uye yapalim potansiyeli var
https://www.facebook.com/share/r/GaG...ibextid=31ks6x
Kısıtlı geliri olanlar ya iyi beslenmeyi ya iyi giyinmeyi ya tatil için para biriktirmeyi ya arabası ile gezmeyi gibi gibi bunlardan sadece birini tercih etmek zorunda artık hepsini yapmak sadece gerçek zenginlere ait
NOT:kendi evi olan birisi ancak bu tercihi yapabilir olmayan için tek çare survivor olmak
Bak sen eşşoğleşsğe buna ceza olarak eşşek gibi anırma cezası vereceksin günde 10 kez 5 er dakika bi de deftere her gün ben eşşek soyuyum yazacak.
Zira eşşek le ancak eşşşoğlu eşşek ilişki kurar bi de tecavüz ettiği eşeği nikahına alacak veya ömür boyu saman lâ bakacak.
,................
Evet Hafize Gaye inşaat çetesinin felan işine gelmemiş olabilir , şimdi bu kadına sahip çıkmalı ama babasını eğer MB ye de aldıysa ysnlış, ama tam ABD de iken arkasından iş çevrilmesi bi numara olduğunu gösteriyor.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri