Sayfa 275/1002 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Benim anladığım yeni MB başkanı Cevdet Akçay. YouTube de Remzi Özdemirin programında Hafize Gaye Hanım'ın babası ile ilgili MB müfettişlerinin yaptığı soruşturma olduğunu hatta Mehmet Şimşek ve RTE ile arasının iyi olmadığını bu şekilde itibarsızlaştirma yolu ile istifaya zorlamak etmezse görevden alınacağını söyledi bunlar etrafta camiada duyum söylenti dedi.

2. Turkiyede durum bu kadar kotulesirmi?

https://www.facebook.com/reel/875917224326962

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Zeytinyagindaki hile hurdayi gecelim diyelimki hile yok ve 100% zeytinyagi ama is bununla bitmiyor

Zeytinyagini faydali yapan tek unsur icindeki polifenol sayisidir. Bu sayi ne kadar yuksekse o kadar faydalidir dusukse sudan farki yoktur

EGİTİMSİZ CAHİL İNSANLAR ZEYTİNYAGİNİN TADİNA GORUNTUSUNE BAKARAK KALİTELİ OLUP OLMADİGİNİ ANLAMAYA CALİSİR

Oysaki zeytinyaginin kalitesi yalnizca laboratuar analizi ile anlasilabilir

a uzatmiim
    O zaman zeytinyağı tadım jürileri nedir
    https://bilgeagacdergisi.com/zeytiny...i-tadimcilari/

Demek bu zeytinyağı işini dünyada bi tek sen biliyorsun sana neden G..Amed denildiğini her yazında ispat etmene ne gerek var, bi kere de ispatlama.

Ula senin gibisi az bulunur, şu bi aile filmi vardı münir özkul ve adile naşit ın turşu kavgası yaptıkları, şener şen de Münir Özkul'un kardeşi palavracı biri
    Cümleleri "ben Amerika'da Hollywood da iken, ben Afrika'da aslan avlarken " felan dı.
    Tanıdık geldi mi....
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    O zaman zeytinyağı tadım jürileri nedir
    https://bilgeagacdergisi.com/zeytiny...i-tadimcilari/

Demek bu zeytinyağı işini dünyada bi tek sen biliyorsun sana neden G..Amed denildiğini her yazında ispat etmene ne gerek var, bi kere de ispatlama.

Ula senin gibisi az bulunur, şu bi aile filmi vardı münir özkul ve adile naşit ın turşu kavgası yaptıkları, şener şen de Münir Özkul'un kardeşi palavracı biri
    Cümleleri "ben Amerika'da Hollywood da iken, ben Afrika'da aslan avlarken " felan dı.
    Tanıdık geldi mi....
    Tadim jurisinin olmasi benim dediklerimin yanlis oldugunu gostermez

Ayni sarapta oldugu gibi tadi kokusuna bakip nerede ne zaman uretildigini anliyorlar.

Lezzet ile kalite farkli seyler. Tadinin kokusunun vucuda bir faydasi yok minerallerin var. En onemliside polifenoldur

Turkiyede daha polifenolu bilen kac kisi varki bu konu konusulsun. Laboratuari var kimse guvenmiyor Yunanistana yolluyorlar numuneleri

Egitimsiz cahil insan goruntuye kokuya tada bakar. Onemli olan kalitedir, cunku vucuda fayda kaliteli gidadan gelir.

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ben olsam ne dolari ne de altini satmam secime kadar.niye satilsinki ucuzdan.bence harcama yapmak herturlu hatadir.
    Seçimden sonrada satılmaz

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Tadim jurisinin olmasi benim dediklerimin yanlis oldugunu gostermez

Ayni sarapta oldugu gibi tadi kokusuna bakip nerede ne zaman uretildigini anliyorlar.

Lezzet ile kalite farkli seyler. Tadinin kokusunun vucuda bir faydasi yok minerallerin var. En onemliside polifenoldur

Turkiyede daha polifenolu bilen kac kisi varki bu konu konusulsun. Laboratuari var kimse guvenmiyor Yunanistana yolluyorlar numuneleri

Egitimsiz cahil insan goruntuye kokuya tada bakar. Onemli olan kalitedir, cunku vucuda fayda kaliteli gidadan gelir.
    Kim Laboratuvara karşı bir şey konuştu, tabii testler mühim, ancak yukarıdaki yazıyı oku öyle gel olay sadece lezzet değil boş yapma, yazıyı sonuna kadar oku.

Adamlar tadımla üretimde hangi noktalarda yanlışlar yapılmış görebiliyor.

Ama senin dediklerin tam doğru olsa, yabancılar bizden almaz, İtalya bile ülkemizden bu yıl acayip zeytinyağı çekti litresi 500 e gidiyor. İhracat dökme zeytinyağında ihracat durduruldu.

Zaten olay, halk için lezzetli olması değil ,
    sayın bisik(tirol)letçi

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Turkiyede durum bu kadar kotulesirmi?

https://www.facebook.com/reel/875917224326962
    Cennet diyodun ?

Sayfa 275/1002 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız