Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
O zaman zeytinyağı tadım jürileri nedir
https://bilgeagacdergisi.com/zeytiny...i-tadimcilari/

Demek bu zeytinyağı işini dünyada bi tek sen biliyorsun sana neden G..Amed denildiğini her yazında ispat etmene ne gerek var, bi kere de ispatlama.

Ula senin gibisi az bulunur, şu bi aile filmi vardı münir özkul ve adile naşit ın turşu kavgası yaptıkları, şener şen de Münir Özkul'un kardeşi palavracı biri
Cümleleri "ben Amerika'da Hollywood da iken, ben Afrika'da aslan avlarken " felan dı.
Tanıdık geldi mi....
Tadim jurisinin olmasi benim dediklerimin yanlis oldugunu gostermez

Ayni sarapta oldugu gibi tadi kokusuna bakip nerede ne zaman uretildigini anliyorlar.

Lezzet ile kalite farkli seyler. Tadinin kokusunun vucuda bir faydasi yok minerallerin var. En onemliside polifenoldur

Turkiyede daha polifenolu bilen kac kisi varki bu konu konusulsun. Laboratuari var kimse guvenmiyor Yunanistana yolluyorlar numuneleri

Egitimsiz cahil insan goruntuye kokuya tada bakar. Onemli olan kalitedir, cunku vucuda fayda kaliteli gidadan gelir.