Sayfa 243/529 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Endeks 12 bin olacak bu belli. Peki 12 bin olunca cante kaç olacak... Cidden çok enteresan hisse. Kazanan varmı burada
    . enflasyonu falan geçtim normal alip bekleyen kazanma varmi son 1 yilda
    Var, ben...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. 17.70 den aldıklarını 17.40 lardan geri verdi. Kafadan 25 kademe...Burada para kazanamayan bu işi bıraksın...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Var, ben...
    Bahse girerim brksndan 10 günde yaptığınız kari cantede son bir yılda yapamamissinizdir)))

4.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Bahse girerim brksndan 10 günde yaptığınız kari cantede son bir yılda yapamamissinizdir)))
    Eh, bir şeyler yapıyoruz orada da...

Allah hepimize önce sağlık sonra bol kazanç nasip etsin üstadım...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Eh, bir şeyler yapıyoruz orada da...

Allah hepimize önce sağlık sonra bol kazanç nasip etsin üstadım...
    Kcaere de bekleriz ))

6.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Kcaere de bekleriz ))
    Az biraz var zaten, keko yazınca incelemiş gayet iyi yerlerden almıştım...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Artık ne olacaksa ?!
    18.58 direncine çarptıktan sonra ben dükkanı kapadım..sonrasına pala da mumları yakınca işin yine çayda çıraya döndüğü belli oldu..göstergeler yine yengeç gibi yan yan gidiyor..bu sefer Katardan kuyu aldık haberleri ile gelirlerse şaşırmam.umrumda da değil.. ancak olası bir yükselişi feyk gibi kullanıp sonrasında da devam etmeleri söz konusu olursa hareketi hızlanabilir... bu sadece olası bir senaryo..şimdilik malsız çulsuz izlemede..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Yerlerini tespit etmiş olsanız bile 170 kuyu açmak, petrolü bulmak, var olan boru hatlarına bağlamak inanılmaz karmaşık, zaman alan ve maliyetli bir iş; en az 200-300 Milyon Dolar gibilerden. Zaten bunu da bu konularda uzmanlaşmış şirketler yapabilir. TPAO dışında Türkiye'de böyle bir operasyonun altından kalkabilecek şirket yok...

Atıl 170 kuyuyu işletmeye almak ise pompalar, bağlantı elemanları, borular felan demek. Devede kulak sayılır. Yerel bir ortak ile kolayca kotarılabilir...

Amerika'nın olası yaptırımlarından dolayı TPAO kendi giremezdi böyle bir işe. Bence devletin de onayı ile CANTE taşeron oldu bu peri masalına...

İşin aslı bilmemiz mümkün değil. Piyango bileti gibi düşünüp, ne olacağını bekleyip görmek lazım...

Alıntı Originally Posted by SedatSönmez Yazıyı Oku
    Aynen bu ölçekte flash bir yatırım sadece bizimkilerin mi aklına geldi, BİST teki 500 şirketin göremediğini iktidara yakın ODAŞ nasıl kotardı diye düşünürken hükümetin Maduro üzerinden desteğini almadan da olamaz diyorum. Malum seçim öncesi hükümete dışarıdan gelecek dış kaynak lazım (altın, petrol, dolar vsvs). Çıkan petrolün TR'ye naklini de düşünürseniz gemilere de iş çıkacak. Olursa Gübretaşın altın hamlesinden daha bereketli olur, olmaz ise de hisseyi etkilemez tahminimce.
    Son düzenleme : Chetuo; 24-01-2024 saat: 19:28.
    Dil aslandır, yatar eşikte...

Sayfa 243/529 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •