CB,son konuşmasıyla HAFİZE hanıma sahip çıkmış görünüyor.
''ASILSIZ dedikodu vs...'' dedi.
CB,son konuşmasıyla HAFİZE hanıma sahip çıkmış görünüyor.
''ASILSIZ dedikodu vs...'' dedi.
Önceden gazeteciler vs faiz kararını önceden söylüyordu artık o kesildi.
Ankara'da sağır oda varmış, orada karar alınıyormuş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
11 Ocak ta TL grafikte kırılım oldu denen gün de yazmıştım..
1. Doji bar ile kırılım olmaz.
2. Asıl olan dolar grafikte kırılması diye .
12 Ocak ta dolar grafikte kırılım oldu...Uzun yeşil bir bar ile..Olması gerektiği gibi...
Sözün özü ben 8150 den çok 272 doları baz alırım. Orası kırılıp üstünde kalmadıkça bence bir kırılım yok .
Çok fazla dillenen rakamlar genelde çalışmaz..
Son düzenleme : emregunes; 24-01-2024 saat: 14:20.
Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, Orta Vadeli Program’daki enflasyon hedefi için “Bir miktar iddialı.” dedi. Türk Lirası’nın yurt dışı yatırımcı için cazip hale geldiğini söyleyen Çakar, Avrupa ve ABD’den kaynak girişi beklediğini ifade etti. Çakar, yıl sonu dolar/TL kuru beklentisi için “39-40 TL olur. Kur bu yıl enflasyondan fazla artmayacak.” derken, 2024’ün son çeyreği içerisinde faiz indirimi sürecine doğru gidilebileceğini dile getirdi. Çakar ayrıca kredi kartı ile harcamalardaki artışa dikkat çekerek, “Kredi kartı harcamalarına ilişkin enflasyon etkisini de yönetmek adına burada bir düzenleme olabileceği kanaatindeyim.” dedi.
Hesap tamamdır...O zaman asgari ücret 450 dolar civarı olur.
İsveç NATO üyeliği onayı da Türkiye'ye para getirebilir ilerleyen günlerde...
Bunun da katalizörlüğü, beklentisi ve haberleri etkili olacaktır olumlu olarak...
Günlük işlem hacminin en az 100-110-120 milyar TL leri geçmesi lazım güçlü piyasa için...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri