Sayfa 361/1002 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Diyarbakır da HDP önündeki oturma eylemine katılan Celil Begdaş, 3 Mayıs 2023 günü HDP çocukları dağa kaçırıyor diyerek suç duyurusunda bulunmak için adliyeye gitti. Burada polislerin rutin kimlik kontrolüne takıldı.

Yanında can güvenliği olmadığı için kendisine tahsis edilen koruma polisiyle gelen Begdaş, GBT kontrolüne alınınca hakkında kasten adam öldürmek suçundan İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen 45 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

Hemen infaz savcılığına sevk edilen Begdaş ın, cinayet suçundan aldığı cezanın Yargıtay 1. Ceza Dairesi'nce onanarak kesin hükme bağlandığı ve bununla ilgili 775 gün daha cezaevinde kalması gerektiğine dair hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı olduğu belirlendi.

Adli sicilinde 17 suçtan kaydı olduğu görülen Begdaş ın şartla salıverme yasası kapsamında tahliye olduğu, ancak çıktıktan sonra da birden fazla suç işlediği için bu kararın geri alındığı ve cezasının kesinleşmesinden sonra teslim olmadığı belirlendi.

Begdaş hakkında müddetname düzenlenerek 2 No lu T Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edilmesi istendi.

İki polis Onu cezaevine götüreceğiz diyerek adliye binasından çıkarıp cezaevine doğru yola çıktı.

Bu sırada tuvalete gideceğini söyleyen Begdaş, iddiaya göre Süleyman Soylu yu arayıp FETÖ cülerin kendisine tuzak kurduğunu belirterek yardım istedi.

Polisler yolda araçlarının bozulduğunu, arıza için araçtan indikleri sırada Begdaş ın araçtan atladığını, hava karanlık olduğu için dur polis ihtarında bulunmalarına rağmen ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdiğine dair tutanak tuttu.

https://www.sozcu.com.tr/suc-makines...bi-ceza-p17311
    Rivayet muhtelif, asayis berkemal.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    yarından geçerli olmak üzere benzin grubunda 2,50 TL, motorin grubunda 2,30 TL fiyat artışı bekleniyor.
    Hış hışı hançer boynuma le le
    Hış hışı hançer boynuma le le
    Küpeli kızlar yanıma küpeli kızlar yanıma
    Ben halayın başıyam le le
    Ben halayın başıyam le le
    İncirli küpe taşıyam i̇ncirli küpe taşıyam
    Bir dalda iki payam olur gidemedik kurbana
    Gelen sağ ayağım giden ölüm gelen kesildi ey
    Haberini kurban sen aldın hayran
    Kimden alam kimden alam
    Yere ince belli kemer
    Kara gözleri srüme ey kurbanıyam ey
    Çekin halay dizilsin le le
    Çеkin halay dizilsin le le
    Mahmur gözler süzülsün
    Mahmur gözlеr süzülsün ben halayın
    Başıyam le le ben halayın
    Başıyam le le i̇ncirli küpe taşıyam
    İncirli küpe taşıyam

bu ne yahuuuu...

tam bir AMK zammı...

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bugün motorin 42,62 oldu.
    Bunun üzerine 2.30 artış olacak yani.
    Vay be
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    oh sabah sabah sağlam gevşedim sgk lılara verilen son %7 yi sonuna kadar akaryakıttan çıkardıalr

bunun üzerine bi serdar yabancı değiliz videosu gelsin

4.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Lipton yellow label 1 kg çay migrosda 99.90 tl satış kişi bazında 2 adet ile sınırlı akşam iş çıkışı uğradım 2 paket kaptım .

SM-A536E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bugün A101 de rekabete girmiş. Uygulama üzerinden alınan bir adet lipton Yellow Label 169.50 ..
    70 tl hesaba iade ediyor.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Güncelleme rakamlarına da güncelleme gelmiş!
    Yakında beşer beşer güncellenmese bari!
    30.01.2024 tarihli Güncel Akaryakıt Fiyatları

Benzin:

İstanbul Avrupa: 38,34 TL
    İstanbul Anadolu: 38,25 TL
    Ankara: 39,01 TL
    İzmir: 39,22 TL

Motorin

İstanbul Avrupa: 41,68
    İstanbul Anadolu: 41,61
    Ankara: 42,41
    İzmir: 42,62

LPG

İstanbul Avrupa: 20,28 TL
    İstabul Anadolu: 19,76 TL
    Ankara: 20,15 TL
    İzmir: 19,87 TL

Kenarda köşede dursun.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    yarından geçerli olmak üzere benzin grubunda 2,50 TL, motorin grubunda 2,30 TL fiyat artışı bekleniyor.
    Brent petrolde bir değişim yok, dolar aynı bu neyin zammı diye muhalefetten biri sormuyor mu?

Seçime kadar (son ayda zam yapmamak için) önden yüklemeli mi zam yapıyorlar nedir....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. Nusret woow menü

7 aralık 2022 169 TL (9.07 usd)
    Ocak 2024 449 TL (14.78 usd)

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Brent petrolde bir değişim yok, dolar aynı bu neyin zammı diye muhalefetten biri sormuyor mu?

Seçime kadar (son ayda zam yapmamak için) önden yüklemeli mi zam yapıyorlar nedir....
    trol içmeye sabahdan başlamış...

lucero
    30 Ocak, 13:04
    uluslarası petrol piyasalarındaki dalgalanmalar sebebiyle akaryakıta zam gelmesi gayet doğal bu zammı bile hükumete bağlayanlar var, ülkemizin uzaya astronot gönderebilecek seviyede bir teknoloji ve bilim ülkesi olduğu şu günlerde yabancı ülkelerden kaynaklanan akaryakıt zamları için devleti kötülemek utanılacak bir şeydir.
    Diğer yorumlardan:

Kafamıza suriye gibi ukrayna gibi bomba yağmıyor evimizden işimize gidiyoruz çok şükür iyi kötü tenceremiz kaynıyor şükredin kafana bomba yemek mi istersin kuru ekmek soğan mı adamlar bizi topraklarımızı kafaya takmış beyler yarın Allah göstermesin toprak giderse araba sürecek yerde bulamayız oyun üstüne oyun kuruyorlar...

Çok şükür, devletimiz hem iç hem de dış güçler ile savaşırken bu zamlar gerekli. Ayrıca tüm yollar araba, kafeler insan dolu. Çok kısa sürede 50 lira olmalı....

İsterse 100 tl olsun bizi bölemezler...vatan bayrak ezan sevgimizi 2 tl zam için satacak değiliz...gerekirse araba kullanmayız ama bu ülkeyi yedirmeyiz !

Hatay'dan yazıyorum. portakal, mandalinalar ağaçlardan yerlere dökülüyor, toplanmıyor çünkü burda para etmiyor. ama ic bölgelerde büyük para orda da insanlarin çoğu belki de alamıyor.
    Son düzenleme : virtue; 30-01-2024 saat: 13:55.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 361/1002 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •