2023 İhracat ($256 myr)
2023 İthalat ($362 myr)
2023 Dış Ticaret Açığı($-106 myr)
Kaynak : TÜİK
*Şimşek: Türkiye'ye kaynak girişi yok diyorlar, olmaz olur mu? Çok ciddi bir kaynak girişi var, olmasa cari açığı nasıl finanse edecek, rezervi nasıl biriktirecek
Bende sorun yaşamadım, kazak kökenli olduğundan yurt dışına gider 3 ay ödemezdi, evide almaya niyeti vardı, ama fiyat değişimleri yüzünden satamadım, bu sırada başka bir daire bulmuşlar ama benim daireyi istediklerinden vazgeçip onu da bu sureçte kaçırmışlar, sonra Çin in kripto piyasasına girmiş, fiyatlar uygun diye, 1 mlyn tl kaptırmış, onu almak için uğraşıyor, benim daireyi alıp parayı bağlayamayıp kaptırdığından dolayı sanırım sorumlusu ben oldum ona göre!
tokatyıldızı470 abey senin nicki yönetime başvurarak marduk2012 yaptıracam abey(haber nitelikli gönderilerinden şikayetçi değilim hatta memnunum yanlış anlaşılmasın sadece yakışır diye dediydum)
bu arada abey bir günde %45 düştü dileyende satabildi. bizim gübre 400 den 130 düştü 10 gün tabanla %70 düşüşte kimse satamadı abey. acilen bizde de taban kaldırılmalı bence.
o dediğin abd finans piyasalarını fonluyor destekliyor....paranın büyük kısmı borsaya akıtmışlar......bizim piyasa daha yenin yeni destekleniyor hükümet tarafından.....hatta dikkat edersen abd ve benzerleri ...borsadaki hisselerin çoğunu bilerek şişirmişler.....büyük parayı park ettirmişler.....
Yer İmleri