Sayfa 395/1002 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Bizansa gelince düdüklenmeye buraya gideceğiz galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Ailemde çevremde baya genç var potansiyel suçlu adayı. Bir düzenli çalışmıyor okumuyor. Hayali daha lüks yaşamak kapasitesi buna müsait değil. Uyuşturucu kullanma adayı. Hele de anne babası ayrı ise bu kaçınılmaz gibi. Ortada bunu çözecek sistem de yok.

Godiva, Pelit Pastanesi, Cafe Di Dolce, Caffe Nero, Vakko L'Atelier, Girandola Gelato, Cup of Joy başka düdüklenecek mekanlar varsa Bizansta ögrenelim, 3-5 paralık yerlere girip sosyetemizi silkeletmeyelim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Herhalde ahali Bebek, Tarabya, Nişantaşı, Bağdat caddesinden ayrılmıyor galiba, ne bu yahu okkası 1.000 gaymeye dondurma?

Biraz Esenler, Bayrampaşadan falan alışveriş yapın, manda sütünden dondurmayı 1 ay önce okkasını 180 gaymeden aldım.
    Estağfurullah aga bak pastayı artık G. Osmanpaşa dan getireceğiz .
    Tavşanlı nın kıymetini bil bu İstanbul da ne senin yediğin tereyağını ne dondurmayı o fiyatlara bulamazsın, pek çok semtde para ile dahi bulman mümkün değil, geçen hafta Tunceli'den keçi tulumu getirttim kilosu 295 TL ye burada zaten normal bir şarküteri de ihtimal yok da , kaç isterler bilemedim.
    Yani ekabirlik, ukalalık yok, sadece çocukluğumuzun damak tadını özlüyoruz , abi.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5. Tonla parası olan dövize ve altın yatırımcıları parayı sistem dışına çıkarmadığı sürece bu MB baskısı devam edecek. Ne zamana kadar cari açık vererek bunu finanse edebiliriz bence seçim sonrasında klasik bir atak olur. Bu sene geç kalırsak kur baskısı yüzünden turizm rezervasyonları felaket kötü olur hatta bu sene turizmden beklenen döviz gelmez. Şuan çok pahalıya geliyor bizim tatil paketleri yabancı için.

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Estağfurullah aga bak pastayı artık G. Osmanpaşa dan getireceğiz .
    Tavşanlı nın kıymetini bil bu İstanbul da ne senin yediğin tereyağını ne dondurmayı o fiyatlara bulamazsın, pek çok semtde para ile dahi bulman mümkün değil, geçen hafta Tunceli'den keçi tulumu getirttim kilosu 295 TL ye burada zaten normal bir şarküteri de ihtimal yok da , kaç isterler bilemedim.
    Yani ekabirlik, ukalalık yok, sadece çocukluğumuzun damak tadını özlüyoruz , abi.
    Anadolu da yaşam İstanbul'a göre bedavaya. Yazın köyde süt alıp peynirini yağını yoğurdunu kendimiz yaparız bu sene. Çünkü makas çok açıldı. Köyde süt 15 TL değil 13,5 hadi 15 ver. Tezek yakarak hepsini hallederiz bir yol parası var bulgur kaynatmak için piknik için gittik sayarız 200 km yol parası gider masraf.

7. Hatta köylerde kuzu bittikten sonra eskisi gibi koyun sağan yok. Koyun memesi süt sağılmadığı için hastalık yapıyor rahatsız ediyor koyunu gitsek koyunu sağıp sütünü alsak bedava ya verir bizim bacanak. Bacanak iki kadın bulsa 500 verse yevmiye 1000 TL astarından pahalıya gelir sağım işi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Anadolu da yaşam İstanbul'a göre bedavaya. Yazın köyde süt alıp peynirini yağını yoğurdunu kendimiz yaparız bu sene. Çünkü makas çok açıldı. Köyde süt 15 TL değil 13,5 hadi 15 ver. Tezek yakarak hepsini hallederiz bir yol parası var bulgur kaynatmak için piknik için gittik sayarız 200 km yol parası gider masraf.
    Sizin orada masraflı demek ki, ben 3-5 km. gittim mi, o dediklerinin alasını neredeyse süt ve biraz işçilik maliyetine alırım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 395/1002 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •