Sayfa 38/1015 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Evet amq bşr önceki seçimden önce olabilir. Bu arada gaya hanım alınaca söylentileri olduğunda başkanlık için kulise başlayan hatta atanmazsa istifa edeceğini söyleyen kişi ne yapacak bilmiyorum
    Başkanım ben bu kadın ve inciliz seneyi görmez diye plan yaptım da bu kadar çabuk gideceği hiç aklıma gelmedi. Hatta bu durumu dünyaya nasıl anlatacak sicilimiz bu kadar bozukken. İncilizle artık bu işi çözecemezler kendi bildiği yolda giderler

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    ABD nin bir bankası 2000 puan faiz indirimi bekliyorum diye rapor yayınladı. Gp Morgan mi neydi adı. Hatta ışık Ökte bizim göremediğimiz neyi gördüler de böyle saçma bir indirimi rapora yazdılar diye söyleyip gülmüştü geçen ki yayında.
    Sanırım bizim tahvil piyasasına giren 1,4 milyar dolarlık herifler onlar...yıl sonu abuk kur tahmini falan açıklıyorlar, tutuştularsa zaar

Burdan çıkış yok...dis is Ispartaa

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    3 kişi 5 gün tatil yapalım dedim 84.000 tl fiyat çıkardı düzenli gittiğim yer 7 gece 8 gün ortaavrupa turu 61.000 fiyat çıkardı yemesi içmesi ekstrası 100.000 de ben tercihimi orta avrupaya kullanacağım
    Bu kurla bu yaz zortlar o zaman turizm sektörü..belki de yaza salacaklar doları..

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bu kurla bu yaz zortlar o zaman turizm sektörü..belki de yaza salacaklar doları..
    Rezervasyonlar tur paketleri baharda yapılıyor planı diye söylüyorlardı

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Rezervasyonların çoğu aralık ve ocakta yapılıyor. Salmazlarsa ve iptallerde artarsa sıkıntı olur.
    bir halt olacağı yok.

6. Youtube de izlediğimde hafize yorumlarınızı çoğunu terste kaldığı belli. Ama büyük para nasıl bir hareket eder tahmin edemiyorum birde varlık fonu ve emeklilik fonu var onlar bayağı mesai harcar.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Rezervasyonların çoğu aralık ve ocakta yapılıyor. Salmazlarsa ve iptallerde artarsa sıkıntı olur.
    Hedefleri İstanbul'u alıp Kanal İstanbul'u başlatmak, Katar'ı Kuveyt'i Suudları komple buraya getirmek sanırım. Finans merkezi falan filan...Bir de özerklik verdiler mi o bölgeye, şu İngiltere'deki gibi, oh suyundan da koy...İngiliz kruvazörünü de çekersin rıhtıma, mis mis..(?)

Gittikleri gibi geldiler diye...vecizle sonlandırıp kaçayım.

8. Gaye hanım İran devlet başkanı reisiyi karşılama töreninde protokolde vardı. O gün buzlar eridi algısı oldu mu demek ki buzlar erimemiş

Sayfa 38/1015 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •