Sayfa 458/1003 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    şu anda güzelleme yapanların çoğu tl mevduat ve borsada olanlar büyük stres içindeler öyle yorumlar görüyorum ki yeni başkan daha şahin olacakmış önceki başkan gevşek politika uyguluyırmuş en yakın ppk toplantısında 500 baz puan artırarak harika bir başlangıç yapacakmış bunu diyenlerde güya baya saygın ekonomistler
    Bahri malı olan adam gömmeden rahat edemez. Öyle diyecek tabi...Malımızı gömeceğük...Kaldırmadan daldırmak olmaz.

2. Seçime mevduat faizi ile mi girmeyi tercih edersiniz ? Dövizle mi ?
    Ben günlük faizle devam ediyorum. ama güvercin gibiyim uçabilirim de kalabilirim de

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Seçime mevduat faizi ile mi girmeyi tercih edersiniz ? Dövizle mi ?
    Ben günlük faizle devam ediyorum. ama güvercin gibiyim uçabilirim de kalabilirim de
    Merhaba,
    Yarı yarıya...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4. Ülkede her şey kutuplaştığından ( benden- senden ) iletişim sıfıra düştü. Karşı cephede neler oluyor diye bakılmıyor. Oysa böyle durumlarda iktidar olan cephe sürekli göz altında tutulmalı. Yandaş kanalların seyircisi muhalif kanalı seyretmez, muhaliflerde yandaşları. O zaman bu kanallar proğramlarına özenmez. nasıl olsa potansiyel seyirci belli, yemle gitsin.

Para işinde en güzel tüyo nereden alınır ? Youtub ve twıtter de sallamacı tipleri bırakın.... En gerçek piyasa cemaatlerde. fatih, hacıbayram gibi yerlerde dinibütün ! vatandaşlarımızın parasal davranışlarını gözlemliyen voleyi vurur. Jeeplerde gezen malum tayfa boşuna zengin olmadı.

5. Artık faizin haram !! olduğuna inandım. Faiz alanlar yıllarca eridiler. Demek ki bünyeye yaramıyor ! Oysa , bedava krediyle konut - araba alan '' ticaret '' yapanlar köşegen oldular. Hacıbayram da bir esnaf ; son bir aydır avro topluyormuş. Altın da alıyor ama daha çok avro tercih ediyormuş. Bankalarla işimiz olmaz diyormuş. Seçimden sonra avrupa düşünsün diyormuş. Muş muş muş.....

Muşta bu yıl hava sert geçiyor. yer yer 2 metre kar var. ortam buz kesiyor.

Yatırım tavsiyesi verilmez. Onun bunun lafıyla yatırım yapılmaz. Yatırım ciddi iştir. uzmanlardan yardım alınmalıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Ülkede her şey kutuplaştığından ( benden- senden ) iletişim sıfıra düştü. Karşı cephede neler oluyor diye bakılmıyor. Oysa böyle durumlarda iktidar olan cephe sürekli göz altında tutulmalı. Yandaş kanalların seyircisi muhalif kanalı seyretmez, muhaliflerde yandaşları. O zaman bu kanallar proğramlarına özenmez. nasıl olsa potansiyel seyirci belli, yemle gitsin.

Para işinde en güzel tüyo nereden alınır ? Youtub ve twıtter de sallamacı tipleri bırakın.... En gerçek piyasa cemaatlerde. fatih, hacıbayram gibi yerlerde dinibütün ! vatandaşlarımızın parasal davranışlarını gözlemliyen voleyi vurur. Jeeplerde gezen malum tayfa boşuna zengin olmadı.
    dincilik demek ayrışmak, bölünmek demektir zaten, birleştiriciliği yalanı ise safsatadır
    dinlere bakın hepsi kollara, mezheplere ayrılmıştır, en uzun süren din savaşlarıdır..

7.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    Hedef olmamak için isim vemek istemiyorum da mesela "dolar herzaman dolar dır" diye düşünen insanların düşüncesinin "subjektif" olmaması imkansız peki neden?

dolar herzaman dolardır dediğinde bu tasarrufları dolar olan herkesi kapsaması lazım. yani 2tl den dolar alanda, 20tl den dolar alanda "dolar herzaman dolardır" demeli (bu bakış açısına göre)

fakat 20tl den dolar alan bana göre asla "dolar herzaman dolardır" diyemez.

cahil değil (cahil farklı birşey) "bilmeyen" bir insana "ben biliyorum" edasıyla "dolar herzaman dolardır" demek o insana net olarak "kötülük" yapmaktır.

o zaman tanımı anlaşılır şekilde genişletmek lazım mesela doların 1tl ye kadar indiği dönemde vardı tanım şu;

1-2-3-4 tl gibi fiyatlardan dolar alanlar için "dolar herzaman dolardır" (bu tanıma bende giriyorum)

sevgiler,
    Unutmayın dolarında bir enflasyonu var ... Dünyada enflasyon var.

8.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Seçime mevduat faizi ile mi girmeyi tercih edersiniz ? Dövizle mi ?
    Borsa düzeltme yaptığından beri günlük faizde takılıp belli aralıklarla sertifikalı külçe altın biriktiriyorum. Kendimi de güvende hissediyorum . Altın çamura da düşse altındır.

Sayfa 458/1003 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •