Bizim aile çevresindeki küçük ev aletleri tencere çaydanlık bıçak kaşık çatal seti hepsini çoğunlukla ben aldım gönderdim. Adamlar sayemde kaliteyi gördüler
Bizim aile çevresindeki küçük ev aletleri tencere çaydanlık bıçak kaşık çatal seti hepsini çoğunlukla ben aldım gönderdim. Adamlar sayemde kaliteyi gördüler
Burada amaç birbirimize faydamız olsun. Mesela ben Ayhan başkan ile tanıştım para kazandım gerçi bana dediği hissseyi almamış başka hissde zarar etti. Ben %200-300 kazandım tam bilmiyorum. Çok harcayınca düğün arası hiç hesap etmedim. Borsadan günlük haftalık para çektim kârı.
Ben yıllar önce Samsung aldım o zaman bu kodlama samsung da yazdığın gibiydi , ama Dyson ın o zaman ki Dyson (şimdi farklı olabilir, bilmiyorum) , filtreleri ,ömür boyu değişmiyordu , ayrıca bir deneyde 10 yıllık bir Dyson ın sıfır bir ortalama süpürgeden iyi çektiği ve dış ortama toz vermediği saptanmış yorumları vardı.
Bizim çocuklar düşürüp parça kırarlar diye almamıştım şimdi çok pişmanım. Bu süpürgede paraya acımayacaksın içeriye yani odaya tekrar tozu vermeyecek.
Her ne kadar Samsung dan memnun olsak da..
Miele ise çamaşır makinesinde 10 numara idi zira patentli arı peteği tamburu en yüksek devirde sıkmalarda çamaşırı yıpratmayan bir özelliktedir.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Benim hanım canavar gibi kırmadığı bozmadığı alet yok. Bildiğin sakar. İllaki birşeyler oluyor. Ama telefonu almayacağım için onu bozamiyor. Ben nefret ederim telefona para vermeye. Benim telefonlar 16 GB di. Kız kendine telefon almış eskisini bana verdi yoksa ben telefona para vermem.
Yer İmleri