Sayfa 250/506 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. bu arada kocaer 43,42 fiyatına gelmiş... 43,70 direncinin üzerine yürüyor...o direnci geçme iştahı çok yüksek...geçerse büyük bir ihtimalle tavan olur...henüz öğle saatleri...temennim bu direnci geçmesidir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Küçük bir tepecik daha yapsa fena olmaz, yükselen tepeler formasyonu devamı anlamına gelir, olmasa da olur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. endeks eksiye geçmiş...hisselerde biraz panik oluştu...çoğu hissede realizasyonlar görülmeye başlandı..bakalım bizim koca oğlan ne yapacak ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Her limanda gemiden inenler de binenler de olur, realizeler normal.
    Bu arada hacim çok fazla değil mi, ortalama da olması gereken yerlerde, kapanışı merak ediyorum, tabularından kurtulacak mı göreceğiz.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Her limanda gemiden inenler de binenler de olur, realizeler normal.
    Bu arada hacim çok fazla değil mi, ortalama da olması gereken yerlerde, kapanışı merak ediyorum, tabularından kurtulacak mı göreceğiz.
    bu gün iyi bir yerden kapatabilirsek ( 42,00-43,00 aralığı gibi ) yarın rahat bir şekilde bu günkü gibi 43,70 leri test edip geçebiliriz...bu gün geçemememiz sıkıntı değil...ben geçeceğimize inanıyorum...bu aralar ben takip etmezsem de sosyal medyadan paylaşım yapan bazı yatırımcılar yabancıların demir çelik sektörüne yöneldiğini söylüyorlar...eğer gerçekten de durum böyle ise ??kocaere güzel bir çıkış ivmesi gelebilir ...bekleyip göreceğiz...

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Her limanda gemiden inenler de binenler de olur, realizeler normal.
    Kazanımlarını geri verme tabusundan kurtulamadı yine maalesef, 43.74'ten 41.30'a geri geldi, bu meseleyi çözemediler bir türlü, endeksten ayrışması lazım artık.

7. Kapanma ihtimali vermediğim gap de kapandı, artık gönül rahatlığıyla yola devam et tahtacı.

8. Her zamanki gibi haber öncesindeki fiyatın da altına geri geldik, bu hastalıklı hareketlerden kurtulamadı bir türlü, fiyatlamalarda üstüne koyma hiç yok.
    Endeks iyi veya kötü fark etmeksizin aynı hareketler.

Sayfa 250/506 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •