Ayhan başkan yok ikindi namazına camiye mi gitti malum seçim var seçimden sonra daire başkanı genel müdürlük göz kırpmar belki
Ayhan başkan yok ikindi namazına camiye mi gitti malum seçim var seçimden sonra daire başkanı genel müdürlük göz kırpmar belki
Telefon hipne falan değil, esas hipne olan başkası.
Deyelim ki yazdığın doğru "sonu" kelimesi nasıl oldu da 4 harfli olan kelime 8 harfli "salonunu" oldu?
Telefonun hipnelerin şahı olsa 4 harfi 8 harf yapmaz.
Hadi o da kabul deyelim " Bu sene sonu ŞAMPİYONU GS olur." cümlesindeki "ŞAMPİYON" kelimesi nerede?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kıydılar onlara;
Altın
Bist
Haftasonu takım elbise bakmak için igs ye girdim. Beğendiğim takımın etiketime baktım 19 kusur içimden sövüyordum. Bi görevli geldi etiket i sökmeye başladı hayırdır deedim. Zam geldi beyefendi değiştireceğiz dedi. Daha fazla sövüp günaha girmeyeyim diye çıktım gittim. Kaç para zam geldi hiç merak etmedim
bir halt olacağı yok.
Ayhan başkanım düğün bitti dedim. Bir salon parası öderim geçerim diye içimden geçirdim. Yok daha elbise alınacak damada dediler. Ne elbisesi nişanlık damatlık günlük gündelik gecelik sporluk vs. Nişan da elbise değiştirdi aynı gün beni aynı gün üç beş kere delik deşik ettiler Kiğılı dan aldım. Birde hanım çocuklar girdi sıraya benim delik iyicene büyüdü. O kızgınlıkla deli gibi borsaya saldırdım günlük 3 milyonu geçtiğimiz oldu zaten ekstreyi attım. İki ay onlara çalıştım. Valla geriye dönüp ne kadar kazandım ne kadar ödedim hiç bakmıyorum moralim bozulur diye. Ama en azından borsadan kazanıp ödedim. Deli cesareti ile saldırdım. İşimiz de rast gitti günlük iyi vurdum ama şuan borsaya girecek hiç cesaretim yok. 100 bin hacim yapacak gücüm yok ne oldu bana bilmiyor. Çıktım zaten girecek olduğum para babamın durup dururken ekstra borç çıkmasın diye kış uykusundayım
Yer İmleri