Camin yanına firi a gaz demiştim,bademgillerden,ondanda mijik minik devam ke![]()
Camin yanına firi a gaz demiştim,bademgillerden,ondanda mijik minik devam ke![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
ilk şortları açtım, 9870- 9880
sabahki satışlarda tuprs iyi fiyattan gitmiş oldu asels ucuza kaptırmışız, sıkıntı yok
İş Bankası/Aran: İlk dokuz aylık süreçte sıkı para politikasının devam etmesini öngörüyoruz-Bloomberg HT
15.02.2024 11:10:52 İş Bankası/Aran: İlk dokuz aylık süreçte sıkı para politikasının devam etmesini öngörüyoruz-Bloomberg HT
15.02.2024 11:09:52 İş Bankası/Aran: Aktif karlılığı ve özkaynak karlılığı seviyelerini korumayı hedefliyoruz -Bloomberg HT
15.02.2024 11:09:23 İş Bankası/ Aran: Sıkı Para Politikası Enflasyonla Mücadelede Etkili Bir Araç Olacak -Bloomberg HT
15.02.2024 11:08:06 İş Bankası/Aran: Özkaynak Karlılığımızı 2023 Yılındaki Gelişmelere Rağmen Artırdık -Bloomberg HT
Biraz önce bir röportaj verdi tamamını izlemenizi tavsiye ederim. Burada bazı arkadaşlar var biz anlatıyoruz bazı şeyleri takmıyorlar belki kendisini kayda alırlar....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
PGS, dün verdik.. Bugün %4+ daha..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri