Sayın Bear_Bull tecrübenize eyvallah ancak bir soru BOFA işlem yapıyor ya yükümlülüğü ne? Açığa satış yasak ama teknickly değil. Zira işini bilene yasak olmaz bu işlerde.Bu yazıyı da tartışma çıkarmak için yazmadım. Bigilerinize.
Ben bu konularda bildiklerimi burada tam yazarsam ki bence yazmamalıyım bir çoğunuzun bildiği bazı doğrular yerle bir olur.
İsteyen beni dikkate alır isteyen almaz. Bu konulardaki ilk ve son yazımdır.Bir daha bu konulara girmem.
O yüzden buradaki tüm arkadaşlara tavsiyem Teknik+ temel analizden şaşmayın.
Hele Viop yapanlar Teknik analizden hiç şaşmayın. Son iki cümlem geneledir.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 17-02-2024 saat: 12:24.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/haz...olacak/3139382
Açıklamanın tamamı burada ; Matriksten bu açıklamanın bir kısmı geçti çoğu yok. Sayın EmreGüneş koymasa farketmemiştim bile. Matriksin böyle bir şey yapması da ayrıca ilginç.
Açıklamanın o kısmı hiçbir yerde dillendirilmemiş. Anlaşılan tahtalarında henüz istedikleri malı alamadılar.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Cari açığı düşüreceklerini söylüyor. Saçma sapan işlerle cari açık düşürmeye çalışıyorlar. Altın ithalatına konan yasak sayesinde altın kaçakçılığını patlattılar. Yurtdışından altını yüklenen geliyor. Alamancıları özelliklede arapları kullanıyorlar. Doları sabit tutarak cari açığı 30 milyar altına düşürmek mümkün değil bu doalr kuru ihracqtı küstürürken ithalatı teşvik ediyor. Turisti az harcamayq yönlendiriyor. Ülkeye gelen turist yeme içme yatma gezme eğlenma karşılığında ortalama 700-800 dolar ya harcıyor ya harcamıyor
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri