Sayfa 566/1015 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sizler çerezsiniz ak tafya denilen ekipten tek kişi bu forumu cebinden çıkarıp bozuk para diye dilencilere verir
    Düşmüyor napalm Ayhan

Anca birbirimize yetiyoz
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Günlük al sat yaptığım için blokaj koyamam
    O zaman tanıdık birinin olduğu ve bu işlerin olmayacağına güvenebileceğiniz bir yerde olmalı hesabınız.Bundan başka seçenek yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    MKK ya girin, günlük Mail bildirim kısmını açın sizin haricinizde işlem yapılırsa görürsünüz.

6/2/2023 ten beri açığa satış yasak. kimse açığa satış yapmadığı içinde OPP ödünç pay piyasası kapalı
    yani sonuç olarak hisse kiralamada yok.
    aracı kurum kahveci, kumara niye otursun onun işi sizin alıp sattığınızdan komisyon almak.
    Sayın Bear_Bull tecrübenize eyvallah ancak bir soru BOFA işlem yapıyor ya yükümlülüğü ne? Açığa satış yasak ama teknickly değil. Zira işini bilene yasak olmaz bu işlerde.Bu yazıyı da tartışma çıkarmak için yazmadım. Bigilerinize.

Ben bu konularda bildiklerimi burada tam yazarsam ki bence yazmamalıyım bir çoğunuzun bildiği bazı doğrular yerle bir olur.

İsteyen beni dikkate alır isteyen almaz. Bu konulardaki ilk ve son yazımdır.Bir daha bu konulara girmem.

O yüzden buradaki tüm arkadaşlara tavsiyem Teknik+ temel analizden şaşmayın.

Hele Viop yapanlar Teknik analizden hiç şaşmayın. Son iki cümlem geneledir.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 17-02-2024 saat: 12:24.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ak mıyım kara mıyım bilmiyorum ama epey bir enerji hissesi topladım. öncesinde sayfalarca faaliyet raporu okumuştum.

bu işin kurulumundan tedariğinden tut, üretimi dağıtımı vs tüm süreçlerde işler yapan şirketleri tercih ettim. biraz daha ekleme de yapacağım.

artık kısmetimizde varsa dayak da yeriz. yapacak bir şey yok

bu arada erdemir de bir nevi enerji devine dönüşecek. ama çok zaman var.
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/haz...olacak/3139382

Açıklamanın tamamı burada ; Matriksten bu açıklamanın bir kısmı geçti çoğu yok. Sayın EmreGüneş koymasa farketmemiştim bile. Matriksin böyle bir şey yapması da ayrıca ilginç.

Açıklamanın o kısmı hiçbir yerde dillendirilmemiş. Anlaşılan tahtalarında henüz istedikleri malı alamadılar.

Cari açığı düşüreceklerini söylüyor. Saçma sapan işlerle cari açık düşürmeye çalışıyorlar. Altın ithalatına konan yasak sayesinde altın kaçakçılığını patlattılar. Yurtdışından altını yüklenen geliyor. Alamancıları özelliklede arapları kullanıyorlar. Doları sabit tutarak cari açığı 30 milyar altına düşürmek mümkün değil bu doalr kuru ihracqtı küstürürken ithalatı teşvik ediyor. Turisti az harcamayq yönlendiriyor. Ülkeye gelen turist yeme içme yatma gezme eğlenma karşılığında ortalama 700-800 dolar ya harcıyor ya harcamıyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/haz...olacak/3139382

Açıklamanın tamamı burada ; Matriksten bu açıklamanın bir kısmı geçti çoğu yok. Sayın EmreGüneş koymasa farketmemiştim bile. Matriksin böyle bir şey yapması da ayrıca ilginç.

Açıklamanın o kısmı hiçbir yerde dillendirilmemiş. Anlaşılan tahtalarında henüz istedikleri malı alamadılar.
    Bilemiyorum belki de kasıtlı olarak pas geçtiler

Uzunca bir zamandır biriktiriyorum. Bu sektöre ait yeterli ipucu var bence.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2,5 ay önce kazandan 275 e aldım kaliteli az yağlı kıymayı o zaman ankarada 350 idi 2 hafta önce 340 a aldım ankarada baktım 400 e vurmuş dün baktım 450 olmuş
    başkanım kazana kadar gitmişken, kızılcahamama gidip oradan alsana
    parada vermezsin hem
    vural kasaba, eroğlu kasabına git al... benim hesaba yazdır
    karadenizliler musafiri ağırlar, bizde ağırlarız... sen bizim musafirimizsin

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    başkanım kazana kadar gitmişken, kızılcahamama gidip oradan alsana
    parada vermezsin hem
    vural kasaba, eroğlu kasabına git al... benim hesaba yazdır
    karadenizliler musafiri ağırlar, bizde ağırlarız... sen bizim musafirimizsin
    biz çocukken kızılcahamam'da çorak pazarı kurulurdu
    kasaplar et kesip, satardı... kol, but bütün satılırdı, kasap fiyatının neredeyse yarı fiyatına

Sayfa 566/1015 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •