Sayfa 66/104 İlkİlk ... 1656646566676876 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Batı İlk Defa Böyle Net Tavır Koydu

1.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Bize hep otoriter hoca gibi demokratik teraneler hatırlatan batı ilk defa darbe olayında ve referandum olayında bu demokratik maskesini bir kenara bırakıp net bir şekilde darbecilerin yanında yer aldı.Bu durum beni şaşırttı çünkü yıllarca batının demokratik maske arkasında konuşmasına alışmıştım.
    Bati darbeyi fiili olarak destekliyor muydu yoksa reisten kurtulmak istedikleri icin iclerinde umut isigi mi dogdu orasi tartisilir.

Fakat surasi bir gercek. Reis amerikanin ve avrupanin isminin uzerini cizdigini cok net bir sekilde anladi ve batiya rest cekti. Amerikaya cekemedi cunku biraz sikar!

Iste bu incirlik konya ayaklari multeci sorunu, referandum inatlasmasi vs bunun sonucu. Batiya karsi sov yaparken arkasindaki "coskulu kalabalik"in destegini artiriyor. Su anda zaten tek dayanak noktasi kaldi. O da coskulu kalabalik.

Ayni borsadaki gibi. Trend ya yukselir yada duser hep boyle it dalasinda yatay seyredemez. Inatlasirken ulkeyi de batirabiloriz yani.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Merkel Alman aktivistin tutuklanmasını kınadı.

http://www.dw.com/tr/merkel-alman-ak...%B1/a-39737829

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

3. Almanya, Türkiye Büyükelçisi'ni Dışişleri'ne çağırdı.

http://www.cnnturk.com/son-dakika-al...lerine-cagirdi

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

4. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

5. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

6. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

7.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

Aşık Veysel Şatıroğlu

8. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 66/104 İlkİlk ... 1656646566676876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •