BGP de ANL ve ALE gibi olacak. Yerini yapmışlar zaten. Kademe kademe yönetim ücretini arttıracaklar. İlk başta %0.75 e çıkartırlar. Sonra %1. Sonra %1.25, Sonra %1.5. Adamlar zaten BGP için şu anda geçici düşük yönetim ücreti uyguluyorlar. Azami gideri %1.65 olarak yapacağız demişler. Önce gel gel yapıp milyarları biriktirecekler. Sonra tıraşlama.
Fon Kodu Fon Adı Uygulanan Yönetim Ücreti Yıllık (%) Fon İç Tüzüğünde Yer Alan Yönetim Ücreti Yıllık (%) Yıllık Net Getiri Oranı (%) Yıllık Azami Fon Toplam Gider Oranı (%)
BGP AK PORTFÖY ÜÇÜNCÜ PARA PİYASASI (TL) FONU 0,49 0,49 38,52 1,65
ANL AK PORTFÖY ALTERNATİF BANK PARA PİYASASI (TL)FONU 1,28 1,28 35,68 1,65
ALE AK PORTFÖY PARA PİYASASI (TL) FONU 1,53 1,53 35,61 1,65
Altını satıp don lastiği al o zaman. Portföy yönetimi yapıyorsun. Bazı varlıklar bazen az bazen çok kazandırır. Tek ata oynamıyorsan sorun yok. Altın %5 %10 %15 arası portföyünde dursun. Bakarsın ABD de üç beş banka daha iflas eder. Altın rallisi başlar bir anda. Bilemezsin. Bu yüzden portföy yapıyorsun.
Merkez bankaları aptal mı o kadar Altını rezerv olarak tutuyorlar. Sor Karaşimşek e bakalım. Niye Altınlarını almak istiyor insanların? İşe yaramaz olsa almak istemez herhalde.
Yer İmleri