Sayfa 722/1015 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bakan Özhaseki: Biz maden ruhsatını verdiğimizde zemin sağlamdı, fay hattı sonradan geldi
    Muhalefetin işidir, kesin fay hattı döşemişlerdir,
    Hiçbir şey olmasa bile, kesinlikle bir şey olduğu belli,
    Trafoya kedi girmiş de olabilir,

2. Neden simdi satıyor, bilanço öncesi!!!bıyıklı bunlar,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O yüzden mi baa Seloyuda terbiye et diyin
    Sen sanslısın düzeltmenin sonlarına gelmiş senin eşek, bizimki daha yeni başladı düşmüye
    ........
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

gözüm bimas ta o alındı mı viop deli alınmaya başlıyor......satıldı mı sürünüyor....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Ben herife şabka çıkartıyorum, endekis mühendisi
    Bugün de bankaları düzeltti endekise zeval gelmeden, ama dikkat edin sırayla zopalıyor zalım, işci abi bugün sen çok güldüün için yarın senin aselsi zopalayanbilür derrrmişim
    Hamdım Piştim Yandım

bugün japon banka endeksi 35 sene sonra gördüğü seviyeye nihayet geldi......bizim borsada ağlayanlar oluyor arar arar ....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bugün japon banka endeksi 35 sene sonra gördüğü seviyeye nihayet geldi......bizim borsada ağlayanlar oluyor arar arar ....
    bizde çok farklı değiliz bankacılık endeksi 2004 yılı seviyesinden işlem görüyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben herife şabka çıkartıyorum, endekis mühendisi
    Bugün de bankaları düzeltti endekise zeval gelmeden, ama dikkat edin sırayla zopalıyor zalım, işci abi bugün sen çok güldüün için yarın senin aselsi zopalayanbilür derrrmişim
    Ellerin dert görmesin dayı

Sayfa 722/1015 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •